Grožio etalonų 23 metų įvaikinta dukra - kokia ji išaugo ?

Aktoriai Nicole Kidman (48 m. ) ir Tomas Cruise (53 m.) kadaise buvo tikra svajonių pora. Grožio idealais tituluotos įžymybės kartu įsivaikino šiuo metu 23 metus einančios dukters Isabellos Cruise.

Kai tavo tėvai pasaulinio garso įžymybės, už vaidmenis kine užsitikrinę viskuo aprūpintą senatvę, tikėtina, jog tu būsi viena iš auksinio jaunimo atstovių, besipuikuojančių garsių tėvelių vardu.

Vida Press

Issabela Cruise - visiškai priešingas variantas. Nenorinti išsiskirti ir vengianti viešumos. Isabella iš tėvų neperėmė noro puoštis ir atrodyti nepriekaištingai (ne taip, kaip jos mama, kuri jau dabar, spėjama, yra atlikusi dešimtį plastinių operacijų).

Isabella Cruise
Isabella Cruise
Vida Press

Isabella Cruise
Isabella Cruise
Vida Press

Isabellos stilius - visai neiškirtinis ir nors praeitais metais mergina susituokė su londoniečiu Maxu Parkeriu, moteriško stiliaus mergina taip ir nepamėgo. Gatvės stiliaus drabužius dievinanti mergina nesibodi paparaciams pasirodyti be makiažo ar prašmatnių šukuosenų.

Kardinaliai skirasi nuo puošeivų tėvelių, tiesa? Beje, merginos santykiai tiek su Nicole, tiek su Tomu nėra ypatingai šilti. Mergina net nekvietė tėvų į savo vestuves, argumentuodama, jog netrokšta viešų vestuvių ir tuščių apkalbų. Nors pati mergina negyvena prabangaus gyvenimo, atrodo, jai aukso luitų ir nereikia.

Kalbama, jog Isabella net nepriima finansinės pagalbos iš savo garsiųjų tėvų, važinėja paprastu atomobiliu ir valgo greito maisto užkandinėse, o ne prašmatniuose restoranuose.

Isabella Cruise
Isabella Cruise
Vida Press

Maištas, norėjimas parodyti pasauliui kitokį įžymybių vaikų pavyzdį ar tiesiog atsiribojimas nuo viešumos? Kaip bebūtų, Isabella pati renkasi savo gyvenimo kelią. Trijų kambarių bute su vyru ir dar keliais žmonėmis gyvenanti mergina atrodo laiminga net ir nesimėgaudama tėvų turtais. Galbūt to jai ir reikia?

Isabella Cruise
Isabella Cruise
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis