GRĖSMĖ: nejaugi Kylie Jenner pranoks seserį - modelį Kendall ?! (FOTO)

Taip jau kartais susiklosto, kad žinomose šeimose vieni nariai išgarsėja, o kiti lieka jų šešėlyje. Nors jaunėlė Kylie Jenner ne ką mažiau įtakinga už garsią manekenę Kendall, vis dėl to ant jos krenta šioks toks populiarumo šešėlis. Bet pastaroji reklaminė kampanija, kurioje dalyvavo Kylie, greičiausiai merginą kilstelės į neregėtas karjeros aukštumas.

Ne paslaptis, kad Kardashianų šeimos nariai mados pasaulyje yra ypač vertinami. Bene daugiausiai dėmesio sulaukianti reperio Kanye Westo mylimoji Kim Kardashian kasdien demonstruoja prabangiausių mados namų drabužius. Vieni mylimiausių yra "Balmain", kurių reklaminėse kampanijose fotografavosi ir Kim, ir Kanye.

Kylie Jenner atsivėrė naujos karjeros galimybės, Vida Press nuotr.

Naujasis "Balmain" mados projektas - fotosesija, kurioje naujausios kolekcijos modelius demonstruoja garsios seserų ir brolių poros. Joje sudalyvavo seserys Bella ir Gigi Hadid, Erika ir Joan Smalls, broliai Armando ir Fernando Cabral, ir, žinoma, jaunosios kartos dievaitės - Kylie ir Kendall Jenner

Tai pirmas ypač rimtas Kylie darbas su pasaulinio garso mados namais. Iki šiol mados industrijos galingiausieji domėjosi tik Kendall, o dabar kur kas pelningesni keliai į mados pasaulį atsivėrė ir jaunėlei Kylie. Ką gali žinoti, galbūt šį kartą šlovės šešėlis užgoš talentingąją Kendall?

FOTOSESIJOS NUOTRAUKĄ, KURIOJE POZUOTA SESERYS JENNER, GALI PAMATYTI ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis