Gražiausia ukrainiete žemėje vadinama mergina: daugeliui vaikinų ji prilygsta tobulybei (FOTO)

Niekas nepaneigs, jog ilgos, it nulietos kojos - vienas iš gražiausių išvaizdos akcentų. Deja, ne kiekviena mergina gali pasigirti šia gamtos dovana, o grožio industrija dar neišrado chirurginio būdo pailginti kojas.

Žinoma, aukštakulniai, atitinkami drabužiai vizualiai ilgina kojas, tačiau tai tik optinė apgaulė. Jokių gudrybių nereikia imtis gražiausia ukrainiete vadinamai Dianai Bondarenko, kuri sėkmingai modeliauja ir yra kylanti Instagram žvaigždė. Lėliškus veido bruožus turinti mergina išsiskiria ne vien angelišku veideliu, bet ir tobula figūra.

Diana, Instagram profilyje net užsivadinusi lėlyte, turi neįtikėtino ilgio kojas - net 120 cm., o tai kone prilygsta ilgiausių kojų titulą turinčioms gražuolėms! Pati mergina toli gražu neketina maskuoti šios gamtos duotybės ir dažnokai pozuoja visu ilgiu demonstruodama dailiasias kojas. Keisčiausia tai, jog Diana nėra sporto fanatikė - tokias liaunas ir lieknas kojas jai dovanojo genetika, todėl pagrindinė aktyvi ukrainietės veikla yra dažnas vaikščiojimas, ypač keliaujant.

Žinoma, prie kojų grožio prisideda ir sportiniai pratimai, kuriuos Diana atlieka kartu su profesionaliu treneriu ar namuose. Vis dėlto Instagram modeliukas labiausiai dėkinga genams, kurie leidžia jai be jokios sąžinės graužaties pasimėgauti kaloringais patiekalais. Tiesa, ukrainietė nėra tuštutė, kuri vien renka patiktukus socialiniuose tinkluose - veikli ilgakojė prekiauja savo vardo drabužiais ir taip užsidirba pragyvenimui, nors jos pagrindinė veikla yra modeliavimas.

Tikra vaikinų svajone tituluojama Diana, visų nusivylimui, yra užimta. Jau kuris laikas mergina pastebima pozuojanti nuotraukose su žavingu vaikinu, nors stebėtis, jog Dianos širdį suvystė vyriškosios lyties atstovas, neverta. Kuris iš vaikinų netrokštų į pasimatymą nukeliauti su tokia ilgakoje?

@kushyk #kushykphotography @kristi.grimm makeup👀

A post shared by @dollmatova on May 26, 2015 at 7:03am PDT

Mrrrr 😼 @_mkoptika

A post shared by @dollmatova on May 21, 2015 at 7:46am PDT

😎

A post shared by @dollmatova on Apr 28, 2017 at 2:04am PDT

@lareveche ❤🕊

A post shared by @dollmatova on Jan 17, 2017 at 7:42am PST

согреет дам в холодный вечер получше пледа и мурлык слегка накинутый на плечи мужик 🙋🏻‍♂️

A post shared by @dollmatova on Dec 9, 2016 at 1:02pm PST

Добрый вечер 🤠

A post shared by @dollmatova on Sep 6, 2017 at 12:09pm PDT

A post shared by @dollmatova on Jul 5, 2017 at 8:21am PDT

Твёрдо решила атаковать Инста за этот отдых 😅

A post shared by @dollmatova on Aug 11, 2016 at 8:55am PDT

@danilyukart ❤️

A post shared by @dollmatova on Sep 20, 2015 at 11:03am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis