„Grammy“ apdovanojimuose nuo Rihannos nebuvo galima atitraukti akių (FOTO)

Kasmetiniai „Grammy“ muzikiniai apdovanojimai puiki proga ne tik išvysti labiausiai muzikiniam pasauliui nusipelniusių atlikėjų gyvus pasirodymus, bet ir pasižvalgyti po stilingųjų gretas.

Šiais metais Grammy scenoje triumfavo atlikėjos Beyonce ir Adele, tačiau muzikantės laimėjo tik muzikinėje kovoje. Stiliaus aspektu žibėjo ne kas kita, o atlikėja Rihanna, kuri atrodė kiap niekuomet nuostabiai. Armani blizgia palaidine ir ilgu, klostuotu sijonu pasipuošusi atlikėja susigrąžino savo įvaizdį, kuriuo kerėjo muzikinės karjeros pradžioje. Puikius aksesuarus pasirinkusi įžymybė dar kartą įrodė - aš scenos diva, kurios nepralenks niekas.

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Ne ką mažiau įspūdingai atrodė ir atlikėja Jennifer Lopez. Tiesa, kai kurie stiliaus žinovai išpeikė Jennifer Versace suknelės pasirinkimą - anot jų, pasirinkta spalva atlikėjai visai netiko.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Dvynukų besilaukianti atlikėja Beyonce augantį pilvuką išryškino aptempta Roberto Cavalli suknelė, kurią atlikėja pagražino pasirinkdama prašmatnų kaklo papuošalą.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Legendinio atlikėjo Michaelo Jacksono dukra Paris Jackson iš berniukiškos merginos tapo elegantiška dama - Balmain juostuotą suknelę pasirinkusi kylanti muzikantė atidengė tatuiruotes, kurios puikiai derėjo prie prašmatnaus Paris įvaizdžio.

Paris Jackson
Paris Jackson
Vida Press

Blodine vienam vakarui tapusi Katy Perry pasidabino Tomo Fordo blizgia palaidine ir sijonu iš smulkių pūkelių. Efektinga!

Katy Perry
Katy Perry
Vida Press

Atlikėja Demi Lovato kiek nublanko prieš kitas Grammy žvaigždes - nors dizainerės Julien McDonald suknelė daili, parinktas kiek per paprastas kirpimas. O gal Demi ir siekė likti nepastebėta?

Demi Lovato
Demi Lovato
Vida Press

Ir pabaigai - apdovanojimuose triumfavusios Adeles stilius. Givenchy mados namų suknelę pasirinkusi atlikėja puikiai suvokia savo figūros privalumus ir trūkumus. O žalsva suknelės spalva negalėtų labiau tikti prie atlikėjos akių!

Adele
Adele
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis