„Gossip Girl“ žvaigždė Ed Westwick - amžinas svajonių blogiukas(FOTO)

Gossip Girl“ fanės, vos išgirdusios legendinio herojaus Chucko Bass pavardę suklūsta. 6 metus rodytas serialas pasaulio merginų dėmesį prikaustė ne tik dėl madingiausių apdarų, Niujorko gyvenimo, aukštuomenės vakarėlių, bet ir žaviojo serialo blogiuko, kurį įkūnijo britas aktorius Edas Westwickas.

Praėjusią savaitę prašėme jūsų nuspręsti, koks vaikinas turėtų pasirodyti rubrikoje „Verti nuodėmės“. Rezultatai nustebino: bene kas antra skaitytoja reikalavo, kad aprašytume Edą Westwicką! Ką gi, skaitytojų noras - mums įsakymas. Todėl kviečiame pasidairyti į Chucko Basso vaidmeniu išgarsėjusį aktorių ir išrinkti kitos savaitės vaikiną. Šįkart „Maybelline“ rinkinį laimėjo Juratė Rakštlytė (dėl prizo rašyk vytaute@panele.lt). Naujas konkursas - straipsnio apačioje!

Vida Press

Ed Westwick
Amžius: 26 metai
Profesija: aktorius
Žymus dėl: vaidmenų „Gossip Girl“ ir „Romeo & Juliet“.
Statusas: vienišas
Gyvena: Los Andžele, JAV.
Įdomus faktas: Ed Westwick - britas, tačiau vaidmeniui amerikietiškame seriale „Gossip Girl“ sugebėjo tobulai atkartoti amerikietišką akcentą.

Pagrindinių „Gossip Girl“ herojų - Blair ir Chucko - meilės istorija tikrai patenka į ryškiausių ekrano romanų topus. Niujorko „auksinio jaunimo“ atstovai, kuriems, iš pažiūros, netrūksta nieko, iš tikrųjų seriale vaizduojami kaip daugybę problemų turintys vieniši žmonės.

Jauni, užsispyrę, stilingi, turtingi ir vienas dėl kito išprotėję - tokia buvo ryškiausia „Gossip Girl“ pora
Jauni, užsispyrę, stilingi, turtingi ir vienas dėl kito išprotėję - tokia buvo ryškiausia „Gossip Girl“Jauni, užsispyrę, stilingi, turtingi ir vienas dėl kito išprotėję - tokia buvo ryškiausia „Gossip Girl“ pora
Vida Press

Kasdien juos persekioja spaudimas atrodyti ir elgtis tobulai, o vos „iškritus“ iš normų laukia viešos pašaipos. Ji - aikštinga paveldėtoja ir Niujorko „it girl“, jis - turtingo verslininko sūnus, kuriam neatsispiria nė viena, o jo aistrai vakarėliams ir palaidūniškam gyvenimui nėra lygių. Štai tokia, mokykloje susipažinusi, jaunuolių pora savo santykiais stebino ir žavėjo „Gossip Girl“ žiūrovus visame pasaulyje.

Chuckas Bassas limuzinu važiuodavo ir į pamokas.
Chuckas Bassas limuzinu važiuodavo ir į pamokas.
Vida Press
  
Nepriekaištingi kostiumai - skiriamasis herojaus bruožas.
Nepriekaištingi kostiumai - skiriamasis herojaus bruožas.
Vida Press

Ne vienos skyrybos, pykčiai, skandalai, graudžios ašaros ir tyros meilės akimirkos - viskas buvo vainikuota spontaniškomis vestuvėmis. Princesė sutiko savo princą (kas, kad ne ant balto žirgo, o prabangiame juodame limuzine), pasaka ir serialas baigėsi laimingai.

Chuckas ir Blair nelikdavo nepastebėti
Chuckas ir Blair nelikdavo nepastebėti
Vida Press

O kas nutiko vėliau? Tikrame gyvenime aktorius Edas Westwickas ilgą laiką draugavo su egzotiškąja kolege Jessica Szohr, tačiau jau kuris laikas saldžiosios porelės kartu niekur neišvysite.

Meilė su kolege iš „Gossip Girl“ tęsėsi kelerius metus.
Meilė su kolege iš „Gossip Girl“ tęsėsi kelerius metus.
Vida Press

Vida Press

Kai prieš keletą mėnesių slaptoje ceremonijoje su mylimuoju aktoriumi Adamu Brody susituokė Edo Westwicko serialo mylimoji Leighton Meester, aktorius pareiškė jai šilčiausius sveikinimus. „Labai ją myliu ir džiaugiuosi dėl jos laimės. Ji - puiki draugė“, - gerų žodžių kolegei negailėjo aktorius. Ir nors ne kartą įsimylėjėlius vaidinusiems aktoriams buvo bandoma vienas kitą pripiršti ir realiame gyvenime, oficialių santykių jiedu niekuomet nekomentavo.

Vida Press

Po seriale aplankiusios sėkmes Edas pasuko link filmų industrijos ir atliko Tebaldo vaidmenį filme „Romeo & Juliet“. Čia jis vaidino praėjusią savaitę „Verti nuodėmės“ aprašyto Douglaso Bootho priešininką. Aktoriams teko mokytis fechtavimosi ir treniruotis kovoti vienam su kitu. Tačiau nepaistant, kad filme vaidino didžiausius priešus, realiame gyvenime aktoriai tapo gerais draugais.

Edas Westwickas - Tybaltas naujausioje „Romeo ir Džiuljetos“ ekranizacijoje.
Edas Westwickas - Tybaltas naujausioje „Romeo ir Džiuljetos“ ekranizacijoje.
Vida Press

Realiame gyvenime aktorius - ne toks „glamūrinis“ kaip jį išgarsinęs herojus.
Realiame gyvenime aktorius - ne toks „glamūrinis“ kaip jį išgarsinęs herojus.
Vida Press

Pasiūlyk vaikiną, kuris turėtų atsidurti rubrikoje „Verti nuodemės“ ir laimėk „Maybelline“ lūpų dažų ir nagų lako rinkinį!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis