„Gossip Girl“ gerbėjams – maloni žinia(FOTO)

Nors serialas „Gossip Girl“ baigėsi dar 2012-aisiais, tačiau jo gerbėjai kultinei Manheteno auksinio jaunimo istorijai iki šiol neabejingi. Ištikimiausi žiūrovai galėtų vidury nakties prikelti papasakoti, kaip baigėsi šia madingasis serialas.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Nors „Gossip Girl“ gali didžiuotis laiminga pabaiga, tačiau daugelį gerbėjų nuvylė išsiskyrę serialo herojų Lilės ir Rufuso keliai. Serenos Van Der Woodsen mamą ir Dano Humphrey tėtį įkūniję aktoriai Kelly Rutherford ir Matthew Settle'as, panašu, bloguoju vienas kitą minėjo tik ekrane. Panašu, kad šie aktoriai tapo pora realiame gyvenime!

❤️

A photo posted by @kellyrutherford on

Savo „Instagram“ paskyroje tiek Kelly, tiek Matthew dalinasi mielomis vienas kito ar bendromis nuotraukomis, atsirado net specialių „Instagram“ profilių, kurie fiksuoja kiekvieną šių įžymybių romaną patvirtinančią detalę. „Gossip Girl“ fanai džiaugiasi: jei ne seriale, tai bent realybėje Lily ir Rufusas laimingos pabaigos sulaukė!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis