„Golden Age“ pristato kūrinį „Feel for you“ ir Dubajuje nufilmuotą karščiu dvelkiantį vaizdo klipą

„Kodėl Dubajuje? O kodėl gi ne?“, – juokiasi grupės „Golden Age“ narės, kurios pristato visiškai naują kūrinį „Feel for you“ ir karščiu bei seksualumu alsuojantį vaizdo klipą.

Įspūdingi dangoraižiai, palmės, smėlis ir begaliniai turtai. Tokiomis atostogomis kelias savaites džiaugėsi dueto „Golden Age“ narės Evelina Meidutė ir Gabrielė Urbonaitė. Ir nors Jungtinių Arabų Emyratuose „Golden Age“ komanda atsidūrė visiškai ekspromtu, nieko neplanavę ir neorganizavę, svečioje šalyje gerbėjams paruošė staigmeną. Ir ne vieną.

„Jau buvome pasiilgę egzotikos, jūros, palmių, todėl vos ne paskutinę minutę nusipirkome bilietus. O kad jau patekome į tokią įspūdingą šalį, norėjosi apjungti poilsį ir darbą. Taip pat Dubajuje labai populiarus muzikos stilius, kurį mes kuriame,“, – apie netikėtai nufilmuotus klipus pasakoja grupės prodiuseris ir vadybininkas Genadijus Narbut.

Komanda atostogų metu ne tik pasiilsėjo, pasisėmė naujų idėjų, bet ir spėjo nufilmuoti net du vaizdo klipus. Antrasis kūrinys „Labas rytas“ ir jo vaizdo klipas gerbėjams bus pristatytas jau netrukus.

„Daina „Feel for you“ pasakoja apie mus. Apie tai, kad žinome iš kur mes esame, ir labai gerai žinome, ko norime pasiekti“, – sako grupės narės.

Bet viskas nebuvo taip lengva, kaip gali nuskambėti. Technologijomis ir akinančiais turtais garsėjančioje šalyje komandai teko gerokai pasukti galvą, kur filmuoti. „Ne visur gali vaikščioti su kameromis ir filmuoti, daugelyje vietų reikalingi leidimai. O kadangi atskridome ekspromtu, beveik be jokio pasiruošimo, turėjome suktis ir rizikavome gauti baudą“, – filmavimo užkulisius prisimena G. Narbut.

Svečios šalies įstatymai ir taisyklės bei noras išvengti standartinių vaizdų, kuriuos gali lengvai rasti internete, paskatino komandą būti itin originaliems. Angliškame klipe „Feel for you“ atsispindi urbanistinis miesto įspūdis, neapsakoma didybė ir tas pirmasis jausmas, kai jautiesi tarsi nusikėlęs į ateitį.

Tad ir be prabangaus automobilio, kurių Dubajaus gatvėse laksto tūstančiai, neapsieita. „Golden Age“ klipe – gražuolis Lamborghini Murcielago.

„Pradiniame scenarijuje nebuvo mašinos, bet norėjosi išbandyti prabangius automobilius, tai papramogavome ir dar keletą kadrų klipe panaudojome“, – juokiasi grupės prodiuseris. Jis dėkoja dainos muzikos ir tekstą sukūrusiai prodiuserinei komandai Klaipėdoje ir klipą montuoti padėjusiam Vytautui Jurevičiui (VJ production).

Vaizdas klipas „Feel for you“:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis