Gigi Hadid romantišką pasivaikčiojimą apkartino stiliaus nesėkmė (FOTO)

Gera žinia visoms manekenės Gigi Hadid ir atlikėjo Zayno Maliko fanėms - garsioji pora vėl susitaikė! Nors prieš kiek laiko buvo skelbta, jog įžymybės pasuko skirtingais keliais, regis, jie vėl kartu ir laimingi kaip niekada.

Niujorke vaikštinėjusi porelė negalėjo nustoti šypsotis vienas kitam - meiliai šnekučiavosi ir glaustėsi nepaisydami juos fotografavusių paparacių. O kam dangstytis, tiesa?

Regis, Gigi ir Zaynas išsprendė visas iškilusias bėdas ir vėl nusprendė tęsti ryšį. Nors buvo skelbta, jog dėl įtemptų dienotvarkių jiems abiems labai sunku surasti laiko vienas kitam, tikra meilė nugalėjo. Anot porai artimų šaltinių, tiek Gigi, tiek Zaynas labai stengiasi vienas dėl kito ir dažnai nustebina vienas kitą maloniomis smulkmenomis.

Gigi Hadid ir Zaynas Malikas
Gigi Hadid ir Zaynas Malikas
Vida Press

Gigi Hadid ir Zaynas Malikas
Gigi Hadid ir Zaynas Malikas
Vida Press

Tiesa, internetas nebūtų internetas, jei nepasklistų kritika. Šį kartą - liečianti Gigi aprangos stilių. Komentatoriai niekaip negalėjo suprasti, kodėl Gigi pasirinko palaidinę, kuri atvirai atidengia jos liemenėlę? O gal manekenė paprasčiausiai užmiršo užsisegti palaidinės sagutę?

Kaip bebūtų, jokios stiliaus nesėkmės nesugadins nuostabaus įsimylėjusių žmonių paveikslo. Belieka tik pasidžiaugti susitaikiusia pora ir palinkėti jiems kuo didžiausios sėkmės!

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis