Garsiausių supermodelių dukros: tikri jų atvaizdai (FOTO)

Garsiausi pasaulio modeliai ir jų identiškos išvaizdos dukros - pramogų pasaulyje viena labiausiai aptarinėjamų temų. Juk visiems smalsu pažvelgti, į kokias gulbes išaugo supermodelių dukrelės.

Vienas užsienio portalas atrinko panašiausias mamų ir jų dukrų nuotraukas, kurios tiesiog atima žadą. Peržiūrėk jas čia:

Manekenė Vanessa Paradis (nuotrauką rasi ČIA) ir jos dukra, modelis Lily - Rose Depp (nuotrauką rasi ČIA).

Garsusis prancūzų modelis Vanessa bei jos septyniolikmetė dukra Lily - Rose lygiai taip pat kaip ir mama 1990 metais pozavo Chanel No5 kvepalų reklamoje. Dar lieknesnes nei mama kūno formas turinti kylanti manekenė - tikras mamos atspindys, o labiausiai panašumą išduoda gintaro spalvos akys.

Vanessa Paradis
Vanessa Paradis
Vida Press

Supermodelis Cindy Crawford (nuotrauką rasi ČIA) ir jos dukra, modelis Kaia Gerber (nuotrauką rasi ČIA).

Kalbama, jog supermodelio dukra Kaia taps viena ryškiausių šiandienos manekenių. Nors Kaia dar tik keturiolika metų, su amžiumi ji tampa vis labiau panaši į savo mamą.

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Vida Press

Modelis Jerry Hall (nuotrauką rasi ČIA) ir jos dukra, modelis bei aktorė Elizabeth Jagger (nuotrauką rasi ČIA).

Kadaise podiumu žingsniavusi Jerry ir jos dukra, kurios moteris susilaukė su garsiu atlikėju Micku Jaggeriu - tarsi dvynės. Motiną ir dukrą skiria tik plaukų spalva, o visa kita - figūra, veido bruožai ir akių spalva beveik identiškos.

Jerry Hall
Jerry Hall
Vida Press

Modelis, aktoriaus Judo Law žmona Sadie Frost (nuotrauką rasi ČIA) ir jos dukra Iris Law (nuotrauką rasi ČIA).

Regis, šešiolikmetė Iris paveldėjo tiek širdžių daužytojo, tėčio Judo dailius bruožus, tiek mamos Sadie eleganciją. Jai prognozuojama ypatinga modelio karjera, mat Iris ne vien graži, bet ir be galo charizmatiška. O jos panašumas su garsiąja mama... Na, patys matote.

Sadie Frost
Sadie Frost
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis