Garsi aktorė tapo patyčių dėl svorio auka: tai baisu (FOTO)

Ariel Winter (18 m.) - viena žavingiausių pramogų pasaulio žvaigždučių. Deja, šiuo metu žiniasklaidoje dažniau yra aptarinėjami ne jos pasiekimai kine, o kūno formos.

Praėjusiais metais žiniasklaidoje skambėjo naujiena, jog Ariel susimažino savo F dydžio krūtinę į D dydžio krūtinę.

Tačiau šiuo metu kalbos apie Ariel pakrypo kita linkme. Savaitgalį paviešintos aktorės nuotraukos, kai ši išeina iš sporto salės, sulaukė daugybės komentarų internete. Nuotraukose matyti, kaip mergina kalba telefonu ir vilki laisvalaikio aprangą - aptemptą sportinę palaidinę ir sportines kelnes.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Matyti, jog mergina iš peties darbuojasi sporto salėje, nors ir yra išlaikiusi savo moteriškų formų figūrą. Tačiau labiausiai stebina komentarai po Ariel nuotraukomis - daugelis merginą vadino per stambia ar net neprisižiūrėjusia. „Matyti, kas valgo per daug pyragų...”, „Pagaliau ji pradėjo lankyti sporto salę”, „Ji niekada nebus garsi, nes yra per stambi”, - tokie ir dar žiauresni komentarai pasipylė po Ariel fotografijomis.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Kiti stojo ginti Ariel - daugelis teigė, jog mergina yra sveikų, moteriškų formų ir turėtų džiaugtis savo dailia figūra.

Mes negalime patikėti komentatorių žiaurumu - kaip galima taip kritikuoti sveikų formų merginą? Atrodo, jog Ariel puikiai jaučiasi, yra laiminga ir sveika, todėl imti į širdį piktų komentarų ji neketina.

O ir neturėtų - jos figūra yra puiki. Vis dėlto komentatorių šiurkštumas verčia iš klumpių...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis