Garsenybės, kurių praeitis šokiruoja

Žiūrint į pasaulines žvaigždes ne visada galima nuspėti jų praeitį. Kas įžymybės buvo dar prieš sužibant jų žvaigždei? Kokioje šeimoje gimė? Dėl kokių baimių kentėjo?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pasirodo, žvaigždžių dabartis ir praeitis - tarsi diena ir naktis. Kas gimė kalėjime, kas bučiavosi su savo broliu, o kurį iš žvaigždžių ištikdavo baisiosios panikos atakos? Paskaityk čia!

Vyras, pavergęs pop divos Beyonce širdį, prieš daugelį metų, ko gero, tikrai nebūtų pelnęs karalienės dėmesio. Jay – Z kadaise buvo Bruklino gatvių narkotikų prekeivis. Šiuo metu Jay – Z sako, jog tuo metu, kai prekiavo narkotikais, buvo apsėstas adrenalino pojūčio ir, žinoma, pinigų troškimo. Tačiau, kaip būtų keista, Jay – Z teigia, jog prekyba narkotikais jį išmokė ne tik verslo įgūdžių, bet ir gebėjimo tvarkytis su pinigais. Na, kiek keistoką verslumo mokyklą baigė Jay - Z... Vis dėlto sunku paneigti, jog šiuo metu Jay – Z yra daug ko pasiekęs žmogus. Jis yra vedęs kone gražiausią pasaulio moterį, taip pat yra įrašytas į „The Times“ įtakingiausių žmonių sąrašą ir skaičiuoja 500 milijonų dolerių vertės turtą.

Jay - Z
Jay - Z
Vida Press

Angelina, viena gražiausių pasaulio aktorių, turi tokią audringą praeitį, jog ji visai netinka prie dabartinio Angelinos šeimos žmogaus įvaizdžio. Angelina jau nuo pat paauglystės pasižymėjo savarankiškumu. Ji nuo 14 metu gyveno su mylimuoju, palikusi tėvų namus. Kai aktorei buvo 16 metų, į akį jai krito jos motinos draugas ir Angelina... suviliojo jį! Tuomet jos motina kaip reikiant įtūžo. Angelina taip mėgo skandalus, jog šiurpino žmones nešiodama buteliuką ant kaklo su savo buvusio mylimojo Bilio Bobo Torntono krauju ar viešai bučiuodamasi su savo broliu. Beje, nors Angelinos aktorės ateitis buvo tarsi užprogramuota, galėjo būti ir visai kitaip. Kartą ši įžymybė padavė prašymą įsidarbinti... laidotuvių firmos direktore! Praeityje jai mirties ir skausmo tematika tikrai nebuvo svetima: Angelina visuomet nešiodavo juodus drabužius, be to, ne kartą buvo mąsčiusi apie savižudybę. Štai, kaip Angelina atrodo dabar ir tikrai galima sakyti, jog ji savo tamsiosios praeities atsikratė, šaunuolė!

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Nors Lady Gaga šiuo metu yra viena populiariausių pasaulio dainininkių, jos praeitis tikrai nebuvo pati šviesiausia. Lady Gaga ankstyvoje jaunystėje išmėgino daugybę darbų, tarp jų ir padavėjos darbą. Tačiau vis dėlto nusprendė, jog daugiau pinigų užsidirbti ji galės iš striptizo šokėjos darbo. Tiesa, ji šoko ne įprastąjį striptizą, o burleskos šokius. Lady Gaga nematė nieko blogo dirbdama tokį darbą, deja, tai labai nepatiko jos tėvui, kuris teigė, jog toks darbas yra nepadorus ir begėdiškas. Tačiau Lady Gaga niekada nebuvo plaukianti pasroviui. Beje, visai neseniai Lady Gaga prisipažino, jog jaunystėje patirtas išprievartavimo skausmas ją persekioja iki šiol. Visgi ji nepasiduoda ir toliau žengia gyvenimo keliu. Su skandalais ir dažnai provokuojančia išvaizda, bet vis dėlto...

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Dažnai žiūrovai tapatina serialo herojus su realiais žmonėmis: iš tiesų, „Gossip girl“ žvaigždutė Leighton Meester, atliekanti turtingų tėvelių dukrelės vaidmenį, rodos, irgi yra kilusi iš kilmingos ir pasiturinčios šeimos. Anaiptol! Faktai iš jos praeities sako visai ką kita. Pasirodo, Leighton gimė... kalėjime. Beveik kalėjime, nes jos mama Connie tuo metu atliko bausmę už marihuanos iš Jamaikos laikymą ir tik prasidėjus gimdymui buvo išvežta į ligoninę. Beje, tuo metu buvo sulaikyti abu Leighton tėvai. Tik abiems tėvams iki galo atlikus bausmę, Leighton šeima susivienijo ir išvyko gyventi į Floridą. Ar kas galėjo pagalvoti, jog Leighton - mergina, kurios šeima turėjo nusikalstamą praeitį?

Leighton Meester
Leighton Meester
Vida Press

Visai neseniai Lietuvoje koncertą surengęs muzikos karalius Robbie Williamsas visą gyvenimą buvo tas, kurį lydėjo skandalai. Visgi dabar jis - pavyzdingas tėvas ir mylintis vyras. Tačiau netolimoje praeityje Robbie buvo pasiekęs gyvenimo liepto galą. Pats atlikėjas prisipažino, jog manė, kad ilgai negyvens. Robbie buvo įnikęs į raminančiųjų vaistų vartojimą, be to, nuolatos rūkė marihuaną. Anot Robbie, jį ištikdavo baisios panikos atakos prieš išeinant į sceną koncertuoti, todėl be raminančiųjų vaistų jis nesugebėdavo ištverti nė dienos. Vis dėlto iš tamsos liūno jį ištraukė jo dabartinė žmona Ayda, kuri ir paskatino Robbie susiimti ir pradėti gyvenimą iš naujo. Džiaugiamės už Robbį!

Robbie Williamsas su žmona
Robbie Williamsas su žmona
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis