Garsaus serialo žvaigždutei vėl kliuvo: pakeitusi įvaizdį tapo nebeatpažįstama (FOTO)

Merginų mylimo serialo Jaunosios melagės žvaigždutės Ashley Benson įvaizdis šiuo metu aptarinėjamas net per dažnai. Pramogų pasaulį sekantiems neįtinka Ashley apranga, daugelis pastebi keletą priaugtų kilogramų, o dabar aktorė kritikams užkliuvo dėl netinkamos šukuosenos.

Ashley praėjusią savaitę nusirėžė plaukus ir įstojo į įžymybių, pasitrumpinusių plaukų galiukus, klubą. Tiesa, ši transformacija nebuvo lydima susižavėjimo šūksnių. Refinery 29 renginyje pasirodžiusi Ashley atrodė dailiai - skoningas makiažas, spindinti oda, griežtas, minimalistinis stilius, bet... juk aktorei vos 27, tačiau ji atrodo kur kas vyresnė! Bent jau taip nusprendė vieno užsienio portalo, skirto jaunai auditorijai, komentatoriai.

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

Kaip žinia, ilgi plaukai dažniausiai jaunina merginas, o štai trumpučiai padaro brandesnes, moteriškesnes. Visgi Ashley, regis, džiūgauja nusikirpusi plaukus ir atrodo be galo laiminga - neigiami komentarai jai nerūpi! Žinant, kaip dažnai Ashley tenka viduje grumtis su savimi perskaičius negatyvius komentarus apie savo išvaizdą ar svorį, belieka pripažinti, jog ji drąsi ir savimi pasitikinti mergina. O ar jos išvaizda atitinka Ashley amžių - spręsti tik jai pačiai.

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis