Emma Watson pagaliau atsakė, kodėl viena ypatinga tema ji niekuomet nešneka (FOTO)

Garsioji aktorė Emma Watson gali kalbėti apie viską - pasaulines tendencijas, feminizmą, Hario Poterio filmą, knygas, madą, šeimą, psichologinę būseną, tačiau yra viena tema, apie kurią ji niekuomet nešneka.

Tai santykių tema. Pasaulinio garso įžymybėms meilė viena iš pačių aktualiausių temų, tad jos mielai dalinasi savo išgyvenimais asmeninių santykių sferoje. Emma šiuo atžvilgiu kur kas santūresnė. Nerasime nė vieno interviu, kuriame ji kalbėtų apie savo ryšį su informacinių technologijų verslininku Williamu Knightu. Emma su Williamu pradėjo kurti santykius po 2014 metais įvykusių skaudžių skyrybų su sportininku Matthew Janney.

„Pastebėjau, jog Holivude asmeniniai santykiai yra viena iš reklamavimosi galimybių. Man tokio dirbtinio populiarumo nereikia - toks viešinimasis man primena cirko pasirodymą“, - griežtai pasakė Emma. Aktorė turi omenyje visas įžymybes, kurios žiniasklaidai pasakoja ne tik apie dabartinius, bet ir apie buvusius santykius - pavyzdžiui, atlikėją Taylor Swift, kurios meilės romanai žinomi kone geriau nei žvaigždės singlai. Gali būti, jog Emmai įtaką daro tai, jog Matthew - vaikinas, nieko bendra neturintis su pramogų pasauliu ir netrokštantis viešumo. Paparaciams aptikti porelės beveik neįmanoma - jie akylai slapstosi nuo dėmesio ir vengia raudonojo kilimo.

Vida Press

„Netrokštu, jog mano antroji pusė atliktų vaidmenį netikroje pjesėje“, - teigia Emma. Aktorė pripažįsta, jog ji nėra tipinė žvaigždė, kuri jaučia pasitenkinimą kalbėdama apie save. Anot įžymybės, didelę įtaką jos požiūriui į tai, kas vyksta Holivude, padarė studijavimas Browno universitete. Tik pradėjusi studijuoti ji suprato, jog holivudiniai blizgučiai ir kičas - ne jai. Emma neretai pagalvodavo, jog kino industrija nėra sfera, kuriai ji priklauso, nes niekuomet nesijautė jaukiai apsirengusi prašmatniomis suknelėmis ir papuošta ryškiu grimu. „Kartą per filmo premjerą nuėjau į tualetą ir padėjusi rankas ant kriauklės pažvelgiau į veidrodį. Į mane žvelgė išpuošta mergina su suknele, papuošta deimantais. Paklausiau savęs - kas aš? Aš negalėjau suprasti, kas yra tas asmuo, žvelgiantis į mane, ir kas esu tikroji aš“, - savo išgyvenimus pasakojo Emma.

Emma Watson
Emma Watson
Vida Press

Tiesa, buvimas netipine įžymybe Emmai neretai sukelia baimių bei nepatogumą. „Kino industrijoje esu jau nuo dešimties metų ir nepatikėsite, kiek kartų maniau, jog nesu sutverta buvimui čia. Aš pernelyg rimta. Pernelyg principinga. Aš per sudėtinga. Aš netinku būti čia. Bet kuo vyresnė darausi, tuo dažniau pagalvoju, jog privalau tęsti tai, ką pradėjau ir kovoti su savimi - nesvarbu, tai būtų mažesni ar didesni mūšiai“, - teigia Emma.

Emma - viena iš nedaugelio įžymybių, retai kada pildanti Instagramo paskyrą, nes teigia, jog asmeninio gyvenimo viešinimas ją sunaikintų iš vidaus. „Noriu išlaikyti savitumą ir nubrėžti griežtą liniją tarp viešumo ir asmeniškumo“, - kadaise teigė ji.

Kovo 17 d. visame pasaulyje pasirodys garsioji filmo premjera Gražuolė ir Pabaisa, kuriame pagrindinį, Belos vaidmenį, atliks Emma. Laukiamiausiame metų filme pasirodanti aktorė daugelį žavi kuklumu, subtilumu bei intelektualumu. O jos pasirinkimą būti netipine žvaigžde galima tik pasveikinti - tai tuštumos bei vienodumo kupiname pramogų pasaulyje yra tikras išskirtinumas.

Emma Watson
Emma Watson
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis