Drabužis, be kurio šį pavasarį neišsiversi (FOTO)

Kiekvieną sezoną mada pasiūlo po daiktą, kuris tampa geidžiamiausiu. Praėjusiį pavasarį merginos pakvaišo dėl plėšytų džinsų, kedų, dar anksčiau išpopuliarėjo odinės rokerių stirukės, o 2016 m. ragina astigręžti į sportinį stilių.

Naujo sezono žvaigždė - beisbolininkų stiliaus švarkelis vadinamas bomberiu. Dizaineriai siūlo pačius įvairiausius, siūtus iš treninginio audinio, neopreno, denimo, šiltesnius iš odos, avikailio arba puošnius - šilkinius. Bomberiai vilkimi ne tik prie džinsų, sportinių tamprių, ber ir vakarinių maksi ilgio sijonų ar elegantiškų plačių kelnių. Akivaizdu, kad šis drabužis pamažu išstums klasika tapusias rokerių striukes, kurios pastaruoju metu taip išpopuliarėjo, kad ... tiesiog pasidarė nuobodžios.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Įvairių bomberių modelių ir interpretacijų netrūko pavasarinėje "Mados Infekcijoje", ant podiumo juos pristatė ir pradedantys, ir garsūs Lietuvos dizaineriai. Beisbolininkų striukės braunasi tiek į merginų, tiek į vaikinų spintas ir, atrodo, jose užsiliks anaiptol ne vienam sezonui.

L. Kvašytės, S. Straukaitės modeliai, DELFI nuotr.

A. Jančauskaitės ir F. UYEN modeliai, DELFI nuotr.

S. Straukaitės, A. Romanovos ir L. Larionovos modeliai, DELFI nuotr.

Įkvėpimo, kaip vilkėti bomberius, semkis iš garsenybių:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis