Donatas Montvydas paruošė ypatingą staigmeną visoms vasarotojoms (VIDEO)

Atlikėjas Donatas Montvydas, vos prieš kelias savaites visiems pasaulio lietuviams suteikęs progą būti vieningais ir džiaugtis jo puikiu pasirodymu grandioziniame „Eurovizijos“ konkurse, turi kitą naujieną. Jau šiandien galima išgirsti naują, vasarinę Donato dainą „Fly“, įrašytą lemtingame Stokholme.

Daugiamilijonine „Eurovizijos“ auditorija išbandytas D. Montvydo bendradarbiavimas su švedų muzikos kūrėjais davė naudos abipusiai. Šlovę pasidalinusi tarptautinė komanda ir toliau entuziastingai dirba kartu, o šiandien pristato vasarinę D. Montvydo dainą „Fly“.

„Tai yra mūsų švediško bendradarbiavimo tęsinys, kitas bendros kūrybos vaisius. Tekstą dainai parašė Charlie Masonas, muziką – mano „eurovizinės“ dainos „I‘ve been waiting for this night“ kompozitorius Jonas Thanderis“, – pasakoja Donatas.

Lietuviams, sekusiems „eurovizinę“ jo karjerą, jau gerai žinoma, kad dainų autorius ir prodiuseris, saksofonistas J. Thanderis dirba su tokiomis šių dienų žvaigždėmis kaip Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj. Savo studijoje Stokholme Jonas įrašė ir pučiamųjų partiją Taylor Swift superhitui „Shake it off“.

„Dainą „Fly“ išgirdau tarp kitų darbinių Jono kūrinių. Užčiuopiau charakterinių panašumų su „Shake it off“, – ji tokia pat linksma, energinga, kabinanti, vasarinė. Jonas turi skonį, greitai pagauna atlikėjo charakterį ir jam derančią nuotaiką. Nesunkiai adaptavome šį kūrinį, pritaikėme man, įdainavau, J. Thanderis įrašė gyvas trimitų partijas. Dabar tiesiame tiltus, kad daina „Fly“ būtų išgirsta kuo plačiau“, – pasakojo „Eurovizijoje“ karjeros tramplinu į viršų puikiai šoktelėjęs D. Montvydas.

Po ilgo ir psichologiškai sudėtingo pasiruošimo šiam konkursui, kurį laiką atlikėjas norėjo tiesiog išsitiesti ant gulto paplūdimyje ir nieko neveikti. Taigi, vos grįžęs į Lietuvą ir papuoštas pergalingu vainiku, jau vėl sukosi ant kulno. „Išvykome pailsėti į Turkiją. Saulė, gulėjimas, grynas poilsis – ten sąžiningai laikėmės tokio plano. O paskui buvo Ispanija. Barselonoje apsilankėme „Coldplay“ koncerte, labai patiko“, – pasakojo Donatas.

Netrukus jo vėl lauks prisiminimais brangus Stokholmas: ten susitikęs su savo komanda D. Montvydas strateguos vasarinio kūrinio „Fly“ vaizdo klipą.

Europos muzikos industrijos profesionalai prognozuoja, kad ši daina – lengva kaip tinkliniai paplūdimio marškinėliai ir stilinga kaip pats Donatas, jau greitai turėtų suktis ne tik Lietuvos radijo stotyse.
„Ką gali pasiimti iš „Eurovizijos“ – pasiimk“, – pranašiškai kalbėjo švedai finalo naktį, linkėdami Donatui ryškios tarptautinės karjeros. Ar į priekį jį nuves kūrinys „Fly“? Išgirskite ir įvertinkite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis