Channingas Tatumas apsileido? Nuotraukos iš paplūdimio leidžia taip prognozuoti (FOTO)

Aktorius Channingas Tatumas kadaise buvo tikru merginų numylėtiniu. Simpatija Channingui niekur nedingo, tačiau jau kuris laikas merginos iš viso pasaulio diskutuoja apie akivaizdžius aktoriaus išvaizdos pokyčius.

Dar prieš keletą metų Channingui kuo puikiausiai tiko reklamuoti sportines kelnaites, visgi dabar aktorius atsipalaidavo ir ne taip dažnai užsuka į sporto salę. O galbūt jo mylimoji Jenna Dewan gamina taip skaniai, jog šis negali sustoti ragavęs žmonos ruoštų patiekalų? Tikroji Channingo pokyčių paslaptis nėra žinoma ir vis dėlto Havajų paplūdimyje su Jenna užfiksuotas aktorius atrodė suvyriškėjęs.

Niekas nepaneigs, jog kartu su Jenna jie atrodo tiesiog puikiai ir mažai kas galėtų pasakyti, kad jie susituokę jau devynerius metus - atrodo, kad pora ką tik susipažino! Kaip žinia, šeimyninis gyvenimas daugeliui atneša ne tik naujovių, bet ir kelis papildomus vadinamuosius laimės kilogramus. Sukūrę šeimą žmonės jaučiasi saugiai, jiems nebereikia įtikti visiems potencialiems partneriams ir iki nukritimo sportuoti.

Matyt, tai ir yra priežastis, kodėl Channingas nebelieja prakaito sporto salėje ir nesistengia užsiauginti tvirtų raumenų. Ar dėl to jis atrodo mažiau žavingas? Mūsų akiai, tikrai ne, tačiau didelė dalis aktoriaus gerbėjų teigia būtent taip. Įvertink Channingo pokyčius ir tu!

Ченнинг Татум и Дженна Дьюэнн проводят зажигательные каникулы на Гавайях Ченнинг Татум и Дженна Дьюэнн вместе уже более 10 лет, но страсть между ними не только не утихает, а, напротив, разгорается с новой силой. Убедиться в их любви папарацци смогли на днях, когда запечатлели "зажигательный" отдых звезд на Гавайях. Ченнинг и Дженна весело проводили время вдвоем, бегая по пляжу и догоняя друг друга. Не обошлось и без танцевальных поддержек и бросков в океан, наблюдать за которыми - одно удовольствие. Здесь же, на Гавайях, пара отпраздновала и День святого Валентина, о чем Дженна сообщила в Instagram: Просыпайся и засыпай с открытым сердцем, и благодари вселенную за новый день, проведенный в любви. Надеюсь, что все чувствуют любовь в День святого Валентина. Напомним, что Татум и Дьюэнн познакомились в 2006 году на съемках музыкальной мелодрамы "Шаг вперед". В 2009-м они поженились, а 31 мая 2013-го на свет появился первенец пары. Счастливые родители назвали дочку Эверли Элизабет Мэйзелл Татум#channingtatum#jennadewan

A post shared by Californication (@californication_celebrity) on Feb 21, 2017 at 8:54am PST

#relationshipgoals #channingtatum & #wifey #jennadewan #surf #lovedup

A post shared by QUEENG (@georginamorganpaige) on Feb 20, 2017 at 11:41pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis