Buvęs grožio etalonas nustojo rūpintis savimi? (FOTO)

Viena gražiausių pasaulio aktorių, britė Keira Knightley (31 m.) kadaise buvo laikyta tikra elegancijos ikona. Puikiomis manieromis pasižyminti ir nuostabiais veido bruožais galiti pasigirti aktorė žavi ne vieną.

Vis dėlto laisvalaikiu Keira pamiršta eleganišką stilių ir duoda laisvę natūralumui. Londono gatvėmis bevaikščiojanti užfiksuota aktorė labiau primena paprastutę merginą nei pasaulinio lygio žvaigždę. Keiros plaukai buvo kiek pataršyti ir, regis, keletą dienų neplauti, o veido nedengė makiažo sluoksniai.

Keira Knightley
Keira Knightley
Vida Press

Visuomet natūralumą išaukštinusi įžymybė toli gražu nesibaiminti be makiažo - priešingai, ji pripažįsta be makiažo besijaučianti dar dailesnė! Visgi atsirado ir piktuolių, pašiepiančių tokį Keiros įvaizdį. Anot jų, Keira, blėstant jos populiarumui, nustojo rūpintis savimi ir į gatvę išeina atrodydama bet kaip.

Keira Knightley
Keira Knightley
Vida Press

Vargu, ar tai pavadinsi nesirūpinimu savo išvaizda - aktorė puikiai jaučiasi ir nesipuošdama suknelėmis bei veido nedengdama daugybe makiažo sluoksnių. Žinoma, jai tenka susitaikyti su tuo, jog net išėjus apsisipirkti į maisto prekių parduotuvę jos išvaizda bus aptarinėjama begalės žmonių...

Keira Knightley
Keira Knightley
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis