Beveik nėra abejonių: karščiausią serialo porą realybėje jungia jausmai (FOTO)

Tikriausiai net nereikia priminti, kiek daug kino juostose ar serialuose mylimuosius vaidinusių aktorių ir realybėje tapo poromis. Artumą žadinančios scenos, bendros veiklos, dalyvavimas konferencijose, sezono pristatymuose...

Dauguma kino filmų ar serialų žiūrovų taip įsijaučia į aktorių vaidybą, jog pradeda juos traktuoti realiomis poromis. Fantazija tai ar ne, tačiau gandas, jog jaunimo pamėgto serialo Riverdale aktoriai KJ Apa ir Camila Mendes yra pora, sklando jau seniai. Arčio bei Veronikos vaidmenis atliekantys aktoriai seriale vaidina įsimylėjėlius, kurių karštų jausmų nesunaikina net likimo mesti iššūkiai. Nors Camila ir KJ Apa viešai deklaruoja, jog nėra pora, gerbėjai yra linkę manyti kitaip ir teigia, jog beveik aišku, kad jaunieji žvaigždūnai yra porelė.

Camila Mendes ir KJ Apa
Camila Mendes ir KJ Apa
Vida Press

Pavyzdžiui, reta kuri kolegė ar tiesiog draugė leistų laiką su KJ Apos šeima, pačiais artimiausiais žmonėmis. Vos prieš keletą savaičių KJ Apa Instagram tinkle pasidalino nuotrauka, kurioje matyti jo tėvai bei Camilla pramogaujantys restorane. Nors juokaudamas KJ Apa pavadino Camilą sese, daugelis spėja, jog už šiuo juoko slypi tiesa - juodaplaukė gražuolė aktorė jam labai artima.

Apstu įrodymų, jog Camila ir KJ Apa labai dažnai leidžia laiką kartu - pietauja, lankosi festivaliuose ir šėlsta namuose organizuojamuose vakarėliuose. Nors KJ Apa visai neseniai paskelbė, jog dar nėra turėjęs merginos ir tikisi atrasti tą, kuri atitiktų jo standartus, gali būti, jog toji ypatingoji visai šalia. Nenuostabu, mat Camila - ne tik be galo graži mergina, tačiau ir šarminga bei turinti neįtikėtinai gerą humoro jausmą.

Laikom kumščius, jog šie gandai nebūtų išsigalvojimas, o tikrų tikriausia tiesa! Tuomet turėsime laaabai dailią ir kietą jaunimo porą.

Mum and Dad came to visit us, my sister is so annoying omg lol smh

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on Sep 18, 2017 at 11:32pm PDT

My brother from another mother and cole

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on Oct 3, 2017 at 5:23pm PDT

Domino's Resort 2017 Collection

A post shared by Camila Mendes (@camimendes) on Jul 29, 2017 at 2:20pm PDT

one man's calf is another man's cushion | 📷: @colesprouse

A post shared by Camila Mendes (@camimendes) on Apr 22, 2017 at 3:42pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis