Baisiausia, ką galėjo sužinoti „One Direction“ palikusio nario gerbėjai

Pastarosios savaitės „One Direction“ gerbėjams tapo tikru išbandymu: grupę paliko Zaynas Malikas, su mergina išsiskyrė Louisas Tomlinsonas, atrodo, kad jau niekas nebegali fanų šokiruoti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Palikti grupę – viena, tačiau įsivaizduokite, kas dėtųsi gerbėjų širdyse, išgirdus, jog... Zaynas Malikas mirė?! Nepradėkite panikuoti, tai – tik praėjusių metų balandžio 1-osios skandalu tapęs nevykęs pokštas. Būtent tą dieną internete pasirodė klaidingos žinutės, jog atlikėjas iškeliavo Anapilin. „Twitterio“ „tag'as“ #RIPZaynMalik tapo tos dienos sensacija, o gerbėjai visame pasaulyje braukė ašaras dėl jų numylėtinio „tragedijos“. Laimei, gandas greitai buvo paneigtas ir gerbėjai galėjo lengviau atsipūsti.

O kokius balandžio 1-osios pokštus yra iškrėtusios kitos visiems žinomos Įžymybės?

2010-aisiais Justinas Bieberis paskelbė, jog „nusipirko“ portalą „Funny Or Die“ir pervadino jį į „Bieber Or Die“. Dainininkas netgi nusifilmavo naujojo savo pirkinio pristatymo klipe, kuriame pareiškė, jog nuo šiol visas portalas bus pašvęstas vien jam. Taip pat atlikėjas paaiškino, kad jis – tikra žvaigždė, kuri plaukioja jachtomis, palieka autografus merginoms ant kūno ir reikalauja, jog stiprūs vyrukai jį nešiotų ant rankų, kai jam nėra nuotaikos vaikščioti. Vaizdo įrašą rasite čia.
Žinoma, greitai paaiškėjo, jog tai – tiesiog linksmas atlikėjo pokštas.


Vida Press nuotr.

O štai dėl unikalaus savo kuriamo serialo „Girls“ siužeto giriama režisierė Lena Dunham balandžio 1-ąją papokštavo ganėtinai banaliai. Savo „Twitter“ paskyroje ji pasidalino savo ir tėčio pokalbiu: „Aš: tėti, nekenčiu tavęs. Tėtis: ką? Kodėl?! Aš: su balandžio 1-ąja!“ Nelabai originalu, tiesa?


Vida Press nuotr.

Dainininkė Taylor Swift garsėja kaip įžymybė, galinti pasigirti išskirtiniu humoro jausmu. Savo karjeros pradžioje Taylor koncertavo kartu su „Country“ muzikos atlikėju Keithu Urbanu ir nusprendė paskutinio turo koncerto proga papokštauti. Atlikėjai kartu turėjo atlikti duetą „Kiss A Girl“, todėl Taylor ryžosi įkūnyti legendinės grupės KISS narį ir pasirodė ant scenos su įspūdingu kostiumu, peruku ir grimu, persirengę buvo ir Taylor muzikantai. Dainininkas turėjo būti gerokai priblokštas, juk tikėjosi išvysti tuomet dar ilgaplaukę blondinę Taylor! Pokšto nuotrauką rasite čia.


Nicole Kidman, Keithas Urbanas ir Taylor Swift. Vida Press nuotr.

O štai Kim Kardashian prieš kelerius metus teko paraudonuoti dėl draugės Nicole Richie pokšto. Nicole slapčia prisijungė prie Kim „Twitter“ paskyros ir parašė „Kartais man atrodo, jog esu lesbietė, nes Nicole Richie – labai patraukli!“. Kim, išvydusi šią žinutę savo profilyje iškart suprato, kas nutiko, tačiau sureagavo labai teigiamai: „Pats geriausias visų laikų balandžio 1-osios pokštas!“, – pakomentavo Kim.


Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis