Arianos Grande širdį užkariavo jaunimui puikiai žinoma žvaigždė (FOTO)

Pramogų pasaulyje - dar viena besimezganti romantiška draugystė! Atlikėjai Arianai Grande išsiskyrus su savo ilgamečiu draugu, šokėju Ricky Alvarezu, ilgai laukti romantiškų jausmų neteko.

Užsienio žiniasklaida praneša, jog dainininkė palaiko šiltus santykius su jaunimui puikiai žinomu reperiu Mac Milleriu!

Ariana ir Mac - scenos partneriai, kartu koncertuojantys ir įrašinėjantys hitus, todėl nenuostabu, jog kolegiški ryšiai nejučia pavirto romantiškais. Naujai porai artimi šaltiniai teigia, jog jaunuoliai kartu praleidžia daug laiko net ir pasibaigus koncertams. Ariana ir Mac kartu vakarieniauja, keliauja į kiną, o vienas gerbėjas teigia matęs juos besibučiuojančius sušių restorane Kalifornijoje.

Mac Milleris
Mac Milleris
Vida Press

Matyti, jog Mac Arianai rodo ypatingą dėmesį - teigiama, jog reperiui Arianai jau senokai buvo kritusi į akį, tačiau kelerius metus Arianos širdis buvo užimta. Dar neaišku, ar Ariana su savo buvusiu vaikinu išsiskyrė dėl Mac, tačiau visko gali būti, jog nauja meilė ją pastūmėjo nutraukti ilgalaikius ryšius. Daugelis gerbėjų patvirtints: kai Ariana ir Mac koncertuoja, aiškiai galima matyti tarp jų sklindančią aistrą.

Mac Milleris ir Ariana Grande
Mac Milleris ir Ariana Grande
Vida Press

Tiesa, naujiena apie Arianos ir Mac draugystę daugelio nenustebino - scenos partneriai gana dažnai tampa pora. Prisiminkime Drake ir Rihannos, Justino Bieberio ir Selenos Gomez romantiškas draugystes - visos jos užsimezgė ne kur kitur, o scenoje.

Kadangi šiuo metu naujoji pora vis dar slapukauja, belieka laukti, kol jie pagaliau ryšis prabilti apie tikruosius jausmus. Kaip manai, ar Mac - tinkamas partneris Arianai?

Mac Milleris ir Ariana Grande
Mac Milleris ir Ariana Grande
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis