Anoreksija: paviešinusi atvirą nuotrauką Cindy Crawford gražuolė dukra sulaukė gailesčio (FOTO)

Psichologų bei mitybos specialistų ne kartą minėtas faktas, jog valgymo sutrikimais sergantys asmenys dažniausiai nepastebi ar nenori matyti neigiamos kūno formų transformacijos, yra visiška tiesa.

Gražuolė Cindy Crawford dukra, šešiolikmetė modelis Kaia Gerber šiuo metu išgyvena ne pačius geriausius laikus. Bent taip mano dauguma jos Instagram paskyros sekėjų, kurie bėrė pasigailėjimo žodžius paauglei, kai pamatė naujausią socialiniuose tinkluose paviešintą fotografiją. Joje Kaia pozuoja su baltu maudymosi kostiumėliu ant mėlyno šezlongo, kuris išryškina liekną modelio figūrą. „Anoreksija.. Prieš metus tu atrodei sveika mergina, o dabar gaila į tave žiūrėti“ „Per liekna... Gražus veidelis, tačiau figūra baugina“ „Tu tokia liekna, jog matyti tavo pilvo kaulai. Tai kraupu“ „Kaia, tau vertėtų apsišviesti valgymo sutrikimų tematika ir nustoti badauti“, - štai tokie ir dar negatyvesni komentarai lydėjo Kaios nuotrauką.

Iš tiesų, nesinori net pagalvoti, kiek prieš metus sveikai atrodžiusi Kaia šiuo metu sveria. Kadangi jos ūgis ne toks jau mažas - 176 cm., ji turėtų priaugti ne vieną, o bent kelis kilogramus, jog atrodytų sveika. Žinoma, Kaios amžius itin jaunas, tad natūralu, jog moteriška figūra dar nėra susiformavusi, vis dėlto kankinti save badu būnant tokių metų - tai tolygu visiškam organizmo nualinimui ir labai dideliems sveikatos sutrikimams ateityje.

Tikimasi, jog jaunasis modelis atsižvelgs į dėl jos susirūpinusių gerbėjų žodžius ir pradės tinkamai maitintis, nes tai, ką matome dabar, prilygsta rimtoms mitybos problemoms:

figures

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Nov 13, 2017 at 9:13am PST

sundays

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Oct 8, 2017 at 2:00pm PDT

EST @omega

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Oct 30, 2017 at 9:48am PDT

did someone say 70’s

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Oct 28, 2017 at 10:21am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis