90 - 60 - 90 atgyveno: yra dvi įžymybės, atitinkančios naują idealą (FOTO)

Jau senokai įprasta manyti, jog tobulos merginos kūno apimtys turėtų būti 90- 60 - 90 cm. Naujausi tyrimai rodo, jog šie rodikliai jau praeitis! Pasirodo, į madą grįžta kur kas pilnesnių kūno formų merginos.

Teksaso universiteto mokslininkai nustatė pačias tobuliausias merginos apimtis - nepriekaištingą figūrą turinčios merginos krūtinė turėtų siekti 97 cm, liemuo – 63 cm, o klubai – 91 cm. Smalsuoliai tuoj pat atkapstė ir realų tokios idealios figūros pavyzdį - tai apvalių formų manekenė bei aktorė Kelly Brook, kurią dauguma prilygina plus size dydžio modeliui.

Anot mokslininkų, tokias kūno apimtis turinti mergina galės be vargo pratęsti giminę, nes yra vaisingesnė ir moteriškesnė už kitas merginas.

Kelly Brook
Kelly Brook
Vida Press

Kelly Brook
Kelly Brook
Vida Press

Nedaug nuo tobulosios Kelly atsilieka ir dar viena įžymybė, manekenė Gigi Hadid. Jaunosios manekenės apimtys beveik lygiai tokios pačios, kaip Kelly, skiriasi tik Gigi krūtinės apimtis. Kelly gali pasigirti C dydžio krūtine, o štai Gigi krūtinė tėra B dydžio. Visgi tai nėra kliūtis įvardinti Gigi turinčia beveik tobulas kūno formas!

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Gigi viename interviu prisipažino, jog kadaise ją dėl kiek pilnesnės figūros kritikavo daugelis modelių agentūros vadovų ir ragino numesti bent kelis kilogramus. Savo sveikatą tausojusi mergina modelio karjeros pradžioje atsisakė daugybės pelningų pasiūlymų, nes visuomet norėjo išsaugoti sveikas kūno formas.

Šiuo metu Gigi negali atsiginti pasiūlymų demonstruoti kolekcijas ir fotografuotis įvairiems žurnalams. Gal iš tiesų kūno apimčių standartai 90 - 60 - 90 jau yra tapę tikra seniena? Regis, metas pagaliau oficialiai pakeisti šiuos matmetis! Siūlome variantą 95 - 63 - 92. Ką manai tu?

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis