6 tavo savybės, dėl kurių, deja, visą gyvenimą gali likti vieniša

Psichologai ir santykių ekspertai tikina, jog jei neatsikratysi šių šešių savo savybių, tikėtina, jog dar ilgai gali nesulaukti savosios meilės. Tau būdingos bent trys iš šių savybių? Tuomet nenuostabu, jog jau ilgą laiką esi vieniša.

Esi negatyvi

Jeigu esi negatyvi, sudėtinga ar apskritai sarkastiška, madinga ar kieta niekada neatrodysi. Tai nepakelia tavo socialinės padėties. Jei ką, atrodai tarsi kokia nelaimė. Žmonėms patinka, kai aplinkui juos yra laimingi žmonės. Norisi būti su žmogumi, kuris nusiteikęs pozityviai, alsuoja gyvenimu ir verčia tave jaustis gerai.

Esi pataikautoja

Nors tau gali atrodyti, kad pataikaudama kitiems žmonėms demonstruoji savo gerą būdą, tiesą sakant, labiau primeni kilimėlį kojoms valyti. Geriausias būdas sulaukti pagarbos iš savo partnerio – gerbti save pačią, o tai padaryti galima išsakant savo poreikius, troškimus ir prioritetus.

Esi kuoktelėjusi

Neabejotinai pati esi dėl to kalta. Nuolat atšauki pasimatymus. Tada vėl dėl jų susitari ir vėl juos atšauki. Galbūt tai susitikimo su žmonėmis baimė, gal tai baimė būti pasitikinčia savimi, tačiau nuotraukose atrodai geriau nei realiame gyvenime. Turėjai tiek daug santykių, kurie nesusiklostė, kad kartais vien mintis apie dar vieną pasimatymą tau kelia paniką.

Esi per daug išranki

Nepainiok standartų – nereikia būti pernelyg išrankiai ir smulkmeniškai. Visi turime turėti savo standartus, jei jau kalbame apie susitikinėjimą su kitu žmogumi. Turi norėti vaikino, kuris yra mielas, protingas, pagarbiai su tavimi elgiasi ir kažkuo domisi. Tačiau tas žmogus tikrai neprivalo būti tam tikro ūgio, tam tikros plaukų spalvos, ar kažkokios konkrečios išvaizdos.

Esi šalta

Štai kaip viena vienišė teigė: „Tai buvo dar viena mano klaida. Man taip patiko vaizduoti šaltą ir neprieinamą, tokią šaltą, kad mano mokyklos simpatija į išleistuves pakvietė mano geriausią draugę, ir ji turėjo jam pasakyti naujieną. Nebūk tokia kaip aš. Leisk sau būti pažeidžiamai, pasakyk, kaip jautiesi. Pasakyk žmogui, kuris tau patinka, kad jis tau patinka. Pamatysi, tai tavęs nepražudys“

Esi nuolat besiskundžianti

Net jei tuo skundiesi tik savo draugėms, mamai ar sau pačiai vakare prieš miegą, vis vien skiri tam energijos. O neigiama energija įsigeria ir tampa tavo dalimi. Tad kai nueini į pasimatymą, spinduliuoji visas savo neigiamas mintis ir nesaugumo jausmą – iš šono matosi, kad esi nelaiminga. Tad baik skųstis ir atversk kitą puslapį. Užsiimk mėgstama veikla, išmok būti laiminga viena, ir taip imsi traukti naujus, įdomius žmones ir būsi pasiruošusi naujiems santykiams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis