6 tavo mylimiausios žvaigždės, kurios kaip teigiama, prarado grožį

Įžymybių transformacijos ne visuomet teigiamos - būtent taip galima pasakyti apie šias garsenybes, kurios, kaip teigia daugelis gerbėjų, yra praradusios žavesį. Vienos tariamai priaugo keletą kilogramų, kitos pradėjo rengtis berniukiškai, o trečios visai pamiršo higieną. Tik ar tai ne hiperbolizavimas? Nuspręskite peržvelgusios sąrašą.

Ashley Benson. Apie merginų mylimo serialo Jaunosios melagės žvaigždės Ashley Benson išvaizdos pokyčius jau seniai diskutuojama. Nemažai gerbėjų teigia, jog Ashley šiuo metu rodosi priaugusi keletą kilogramų, kiti teigia, jog prie merginos nėra ko prikibti - įžymybė intensyviai sportuoja, o tariamas apsileidimas yra laužtas iš piršto. Spręsti jums, Ashley išvaizda pakito ar ne:

Nina Dobrev. Serialo Vampyrų dienoraščių žvaigždė Nina Dobrev šiais metais nusirėžė plaukus trumpai ir šiuo metu kai kurių ištikimiausių gerbėjų yra neatpažįstama. Trumpai kirpti plaukai ir nė lašelis kosmetikos - būtent tokią šiuo metu galima pamatyti Niną.

Rihanna. Rihanna net neslepia, jog pastaraisiais metais atsipalaidavo ir priaugo iki dešimties kilogramų. Daugelis gerbėjų vis dar negali susitaikyti su faktu, jog šiuo metu Rihanna kur kas pilnesnė nei buvo kadaise. Vis dėlto bent jau viešai garsioji atlikėja deklaruoja, jog yra patenkinta savo kūno formomis, o būdama pilnesne jaučiasi kur kas moteriškesnė bei labiau pasitikinti savimi. Tik kodėl tuomet mina sporto klubo slenkstį?

Leighton Meester. Buvusi serialo Liežuvautoja žvaigždė, aikštingąją Blair įkūnijusi aktorė Leighton Meester buvo pratusi rodytis su prašmatniausiais drabužiais ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir pramogų pasaulio vakarėliuose ar mieste. Tad pamatyti ją be makiažo ir apsirengusią paprastais drabužiais kai kuriems prilygo šokui. Šiuo metu Leighton labiau atsidavusi šeimos gyvenimui, o ne karjeros siekiams, todėl toli gražu neketina aukoti laiko išvaizdos puoselėjimui.

Kesha. Kesha - viena labiausiai pasikeitusių pramogų pasaulio įžymybių. Atlikėja priaugo ne vieną kilogramą bei, kaip teigia neįvardinti, artimi Keshai šaltiniai, kiek primiršo higieną. Jai nebaugu į gatvę išeiti neplauta galvą ir sportiniu kostiumu, kurį vilki namuose. Nors daugelis įžvelgia neigiamą Keshos transformaciją, ji pati jaučiasi saugiai ir pasitiki savimi, juk kiekvienas gyvenimo epizodas yra gražus!

Kristen Stewart. Kerinčio žvilgsnio ilgaplaukė, kuri dievino dizainerių namų sukneles - tokią anksčiau garsiojo Saulėlydžio žvaigždę buvo pratę matyti gerbėjai. Šiandien Kristen feministinių pažiūrų mergina, kuriai dažnai nė motais, kaip ji atrodo. Kristen dažnai rengiasi it vaikinas, nesibodi pasirodyti su išteptais ar apdriskusiais džinsais, tokiu būdu visam pasauliui teigdama, jog tai jos gyvenimas ir niekas į jį negali kištis. Tai puiku, tik kodėl Kristen gerbėjų ratas palaipsniui mažėja...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis