6 filmai, kuriuos privalo pažiūrėti kiekviena Selenos Gomez gerbėja (VIDEO)

Nors Selena Gomez gerbėjams yra labiau žinoma dėl savo talento dainuoti nei vaidmenų kine, netrūksta ir nuostabių, šypsotis priverčiančių filmų, kuriuose vaidino Selena. Jei esi prisiekusi Selenos gerbėja, turi būti peržiūrėjusi šias puikias kino juostas!

Blogas elgesys (Behaving Badly)

Tai pirmasis filmas, kuriame Selena Gomez ir jaunimo mėgiamas aktorius Natas Wolffas pasirodo kartu. Filmas pasakoja apie vudurinėje mokykloje besimokančių mokinių meilės peripetijas. Jei ieškai ko nors lengvo, linksmo ir su romantiniu prieskoniu - šypsosiesi žiūrėdama šią romantinę komediją.

Nevadovaujamas (Rudderless)

Muzikinė drama pasakoja apie tėvą, kuris mirus sūnui randa jo palikimą, atskleidžiantį ypatingą vėlionio sūnaus muzikinį talentą. Jautri istorija, kuri privers susimąstyti ir pradėti žvelgti į pasaulį kitu kampu. Kino kritikai pripažino, jog šis vaidmuo atskleidė puikius Selenos vaidybos gebėjimus.

Laukinės atostogos (Spring Breakers)

Majamyje gyvenančios studentės suplanuoja pašėlusias atostogas. Tiesa, pirmiausia joms reikia iš kažkur gauti reikiamą pinigų sumą, jog galėtų tinkamai pasilinksminti. Merginos nusprendžia apiplėšti banką, bet pakliūva į areštinę. Čia nuotykiai nesibaigia, o tik prasideda. Jei trokšti išvysti Seleną blogiukės amplua, šis filmas tau patiks!

Monte Karlas (Monte Carlo)

Filmas pasakoja apie tris linksmybių bei naujų potyrių ištroškusias merginas, kurios išsiruošia kelionėn į Prancūziją. Viena iš merginų viešbučio hole yra palaikoma turtinga paveldėtoja, todėl merginos nuspendžia pasinaudoti atsitiktinumu ir pasimėgauti joms suteikiama prabanga. Filme netrūksta nuostabių vaizdų, romantiškų akimirkų ir, žinoma, stilingų drabužių derinių.

Ramona ir Bizė (Ramona and Beezus)

Jei trokšti išvysti, kaip Selena vaidino karjeros pradžioje, šis filmas leis tau tai padaryti. Pagal žinomą knygą sukurtas filmas pasakoja į trečią klasę einančios Ramonos nuotykius. Mergytė įsivelia į pačius smagiausius ir neretai tėvus erzinančius nutikimus. Selena vaidina Ramonos seserį Beatričę, kuri filme atlieka itin svarbų vaidmenį.

Princesės apsaugos programa (Princess Protection Program)

Disney kompanijos filmas, kuriame pasirodo ne tik Selena, bet ir dar viena jaunimo numylėtinė Demi Lovato. Filmas pasakoja apie išpaikintą princesę, kuri aplinkybėms susiklosčius yra priversta tapti paprasta, eiline paaugle. Kaip jai seksis susidoroti su šia nelengva gyvenimiška patirtimi? Sužinosi pažiūrėjusi filmą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis