5 žvaigždės su kūno defektais(FOTO)

Į pasaulinio garso žvaigždes dažnai yra žiūrima kaip į tobuliausius Dievo sutvėrimus. Visuomet nepriekaištingai atrodančios, su gražiausiu makiažu, dailiausiomis šukuosenomis ir stilingiausiais apdarais.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!

„iOS“ versija

„Android“ versija


Tačiau net ir įžymybės nėra apsaugotos nuo motulės gamtos pokštų. Šios penkios žymios merginos gimė su kūno defektais. Laimei, jie joms nesutrukdė nei sėkmingai kilti įžymumo laiptais, nei kurtis laimingą asmeninį gyvenimą. Štai jos - gražuolės, kurių kūnus (ne) darko nuo prigimimo „padovanoti“ trūkumai.

Lilly Allen

Dainininkės Lilly Allen kūno defektas labai jau intymus, mat ji po savo liemenėle slepia... trečią spenelį. Tiesa, ši stebinti mėgstanti atlikėja visai spenelio nesigėdina ir net viešai savo trečiąjį spenelį yra pademonstravusi per vieną televizijos laidą. Na, ką galima pasakyti... sveikintina už drąsą!

Lilly Allen
Lilly Allen
Vida Press

Megan Fox

Nors ši gražuolė atrodo tobula, bet vis dėlto turi vieną trūkumą – jos dešinės rankos nykštys yra per trumpas ir panašus į pėdos nykštį. Tai vadinamoji rankų vystymosi anomalija, kuomet užauga per trumpi pirštai. Nors Megan savo trūkumo pernelyg neviešina, visgi paparaciams kartais pavyksta pagauti šį jos defektą.

Megan Fox
Megan Fox
Vida Press

Kate Bosworth

Šios aktorės kūninis defektas ne toks jau ir baisus. Kate akys yra skirtingų spalvų – viena mėlyna, kita žalsvai ruda. Iš toli šio spalvų skirtumo beveik nematyti, tačiau nufotografavus aktorę iš arčiau kontrastas iš tiesų yra ryškus.

Kate Bosworth
Kate Bosworth
Vida Press

Karolina Kurkova

Ši manekenė, sužibėjusi ir „Victoria Secret“ mados šou, turi vieną nestandartinį defektėlį: ji neturi bambos. Vis dėlto tai netrukdo manekenei dėvėti maudymosį kostiumėlius iš dviejų dalių. Atvirkščiai – viename interviu ji teigė, jog jai toks trūkumas net yra žavingas. Gražuolė įprastos bambos neteko dar vaikystėje, kuomet jai buvo atlikta išvaržos operacija. Džiugu, kai žmonės vietoje trūkumų mato privalumus. Reikėtų ir mums taip dažniau, ar ne?

Karolina Kurkova
Karolina Kurkova
Vida Press

Jennifer Garner

Mielai atrodanti aktorė ant savo pėdų turi visai nemielą defektą: jos pėdos pirštai yra labai keistai susikryžiavę. Vienas pirštas yra užlipęs ant kito. Vis dėlto aktorei pavyksta šį defektą nuslėpti.

Jennifer Garner
Jennifer Garner
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

_loadQuiz(15988);

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis