5 įžymybės, kurios garsėja neatsakingumu

Nors šiuo metu šios penkias žvaigždutes žino visas pasaulis, kadaise nuo jų nusisuko daugelis. Ir visa tai - dėl neatsakingo įžymybių elgesio. Tad kas yra tos penkios žvaigždės, kurios jaunystėje (o gal ir dabar?) nepasižymėjo atsakingu elgesiu?

Cheryl Fernandez - Versini. Nors dabar gražuolė dainininkė Cheryl Fernandez-Versini diriguoja vienam didžiausių muzikinių šou Didžiojoje Britanijoje, jos vidurinės mokyklos mokytojai ją, ko gero, linksniuoja tikrai ne geriausiais žodžiais. Pasirodo, mergina mokykloje buvo itin neatsakinga ir net du kartus ją buvo grąsinta išmesti iš mokyklos, kol galiausiai penkiolikmetė Cheryl buvo pašalinta iš mokyklos. Visgi Cheryl ne kartą sakė, jog nėra gera pavyzdys jaunoms mergaitėms, tačiau pasirinkusi ne mokslų, o muzikos kelią, yra labai laiminga.

Cheryl Fernandez - Versini
Cheryl Fernandez - Versini
Vida Press

Šiuo metu Adele - kone žinomiausia pasaulio dainininkė, bet iki pasaulinio pripažinimo jos laukė ilgas ir... kovingas kelias. Pasirodo, Adele jaunystėje buvo tikra peštukė, kurios niekas nesutramdydavo. Iš mokyklos ji buvo išmesta, nes susikūlė su savo bendraklase. Tiesa, dėl gana kilnios priežasties - taip ji gynė savo numylėtinį Garethą Gatesą, vieno realybės šou dalyvį. Adele buvo jį įsimylėjusi ir į atlapus kibo savo bendraklesei, kuri pasakė piktą žodį apie būsimos žvaigždės numylėtinį. Žinoma, šis įvykis neliko nepastebėtas mokyklos vadovybės ir Adele iš mokyklos buvo išspirta lauk.

Adele
Adele
Vida Press

Saulėlydžio sagos žvaigždė Holivude garsėja ne tik savo nevalyvumu (sako, jog Robertas neplauna galvos ir nesivalo dantų), bet ir tuo, jog jis tikrai nebuvo atsakingas mokinys. Robertas nuolatos praleidinėdavo pamokas, o namų darbų atlikimas jam buvo didžiausia kančia, todėl jis buvo pašalintas iš vidurinės. Tiesa, į mokslo kelią jis sugrįžo, tačiau niekuomet nepasižymėjo itin dideliu atsakingumu.

Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas
Vida Press

Visų merginų širdis tirpdantis gražuoliukas mokykloje buvo tikras blogietis! O kaip kitaip, jei mokykloje jis buvo skaudžiai nubaustas už tai, jog gąsdino savo bendraklasius aštriais peiliais. Mokytojai po šio incidento jį perkelė į klasę, kurioje mokiniai buvo atidžiai saugomi dėl jų pačių saugumo. Kas galėjo pagalvoti, kad išdykelis Ryanas po daugelio metų bus toks garsus aktorius? Ar jis vis dar nešiojasi peilių rinkinį kišenėje? Tikėkimės, jog tie blogiuko laikai liko praeityje...

Ryanas Goslingas
Ryanas Goslingas
Vida Press

Šiuo metu Lily - atsakinga mamytė, rimtai žiūrinti į savo šeimą, tačiau jauna ji buvo tikra pašėlusioji, kurios atsisakydavo visos mokyklos. Ar įsivaizduoji, jog Lily pakeitė net trylika mokyklų? Ji nebuvo vien bloga mokinė, kuri neatlikdavo namų darbų. Lily garsėjo chuliganišku elgesiu, rūkymu ir svaigalų vartojimu. Žodžiu, tikrai ne didžiausias mokyklos perlas. Būtent todėl jos dainose dažnai atsispindi jos maištaujanti siela. Regis, kažkas turėjo tikrai įsimintiną paauglystę...

Lily Allen
Lily Allen
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis