4 bendravimo tipai: tai, kuriam priklausai, apie tave daug ką nusakys

Charakterio tipas gali labai daug ką pasakyti ne vien apie tavo asmenybę. Taip pat charakterio tipas lemia, kaip tu bendrauji su kitais žmonėmis. Smalsu sužinoti kažką naujo?

Dar nežinai savo charakterio tipo? Štai čia rasi aprašytus visus charakterio tipus su pagrindinėmis savybėmis. Kai jau išsiaiškinsi, paskaityk, kaip tau sekasi sutarti su artimiausiais žmonėmis - draugais, šeima ir vaikinais.

Jei esi cholerikė. Santykiai su draugais.Cholerikės, nors ir būdamos karšto charakterio, draugų yra laikomos tomis, kuriomis galima pasitikėti. Jos nėra linkusios draugų apgaudinėti, tačiau jeigu draugas ar draugė įžeis cholerikę, gero nelauk. Cholerikės yra linkusios kerštauti ir kartais net skaudinti. Vis dėlto, jei su cholerike bus elgiamasi gražiai, ji bus gera ir ištikima draugė.

Santykiai su šeima. Cholerikės labai vertina šeimą ir skiria jai daug dėmesio, tačiau nevengia konfliktų. Nors jos teigia, jog jas išprovokuoja jų šeimos nariai, vis dėlto gali būti, jog jos pačios yra linkusios konfliktuoti. Tam, jog to būtų išvengta, būtina žinoti cholerikių silpnąsias vietas ir verčiau geriau ant jų „neminti“. Santykiai su vaikinais. Cholerikės mylėti sugeba labai karštai ir aistringai, vis dėlto dažnai būna tos, kurios nukenčia nuo meilės, nes pernelyg daug reikalauja iš vaikinų. Jos yra tos, kurios sugeba išlaikyti ryšius, tačiau vaikinas privalo žinoti jų greitą užsiplieskimą ir nuraminti jas.

Jei esi sangvinikė. Santykiai su draugais. Sangvinikės yra tos, kurias nuolat supa kiti žmonės. Jų charakteris optimistiškas ir linksmas, todėl visi nori tapti sangvinikių draugais. Deja, kartais sangvinikės teigia, jog turi nemažai pažįstamų, tačiau tikrų draugų ne tiek ir daug. Santykiai su vaikinais. Sangvinikės labiausiai iš visų kitų charakterio tipų atstovių traukia vaikinus. Jie dievina sangvinikių laisvumą ir pokštus. Tačiau jos nėra linkusios kurti ilgalaikių santykių, jas dažnai vilioja nuotykiai. Vis dėlto sangvinikės moka puoselėti romantiškus jausmus ir yra labai aistringos asmenybės. Santykiai su šeima. Jei sangvinikė auga daugiavaikėje šeimoje, tikėtina, jog ji bus ta, kuri tarp brolių ir seserų užims viskuo besirūpinančios poziciją. Sangvinikės labai šeimyniškos, šiltos asmenybės, todėl ir šeimoje yra gerbiamos kitų brolių ir seserų. Jei sangvinikė vienturtė, ji nebus egoistiška ir išlepusi.

Jei esi flegmatikė. Santykiai su draugais. Flegmatikės yra tos, kurios ganėtinai sunkiai mezga ryšius su kitais žmonėmis, tačiau tai nereiškia, jog neturi draugų ir jaučiasi vienišos. Priešingai, flegmatikės dažnai turi vos kelias drauges, tačiau tikėtina, jog tikromis draugėmis jos išliks dar labai ilgai. Santykiai su vaikinais. Flegmatikės nėra itin drąsios, todėl visų pirma joms būna gana sudėtinga užkalbinti vaikinus. Visgi jei flegmatikės kuria santykius, jos yra be galo rūpestingos ir nėra linkusios į neištikimybę, todėl vaikinai vertina jas kaip merginas, kuriomis galima pasitikėti. Santykiai su šeima. Flegmatiško tipo merginos dažnai būna labai prisirišusios prie savo šeimos, o tai gali trukdyti joms vėlesniame amžiuje. Joms sunku ilgesnį laiką išvažiuoti iš namų, o su tėvais jos stengiasi palaikyti ryšį, kad ir kokiame pasaulio krašte būtų.

Jei esi melancholikė. Santykiai su draugais. Melancholikės yra tos, kurios nepripažįsta didelio pažįstamų rato, o pasikliauna tik tais, kuriuos iš tikrųjų gerai pažįsta. Vis dėlto kaip draugės melancholikės yra labai linksmos. Jų kūrybingas charakteris lemia tai, jog jos visuomet sugalvoja, ką veikti, todėl su jomis niekada nebus nuobodu. Santykiai su vaikinais. Melancholikės yra tos, kurios dievina romantiką ir naujus, nepatirtus potyrius, todėl dažnai ilgai ieško to, kuris išpildytų jų svajas. Jos yra laikomis vienišėmis, kurios vaikšto vienos. Vis dėlto, jei melancholikė pradeda draugauti su vaikinu, jos meilė gali būti kupina įvairiausių vingių. Melancholikės mėgsta ramybę, tačiau kai kalba pradeda eiti apie santykius, visko pasitaiko. Santykiai su šeima. Melancholikių santykiai su šeima, kaip bebūtų, yra patys prasčiausi. Dažnai jos konfliktuoja su šeimos nariais dėl laisvo melancholikių būdo. Ypač konfliktai padažnėja paauglystėje, kai melancholikės bando atrasti save ir vietą, kur galėtų save realizuoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis