3 su Justinu Bieberiu susiję skandalai, nutikę VMA apdovanojimuose (FOTO)

Šį savaitgalį įvykusiuose MTV vaizdo klipų apdovanojimuose (VMA) karaliavo Justino Bieberio žvaigždė. Pradedant išskirtine jo išvaizda ir baigiant... ašaromis. Paskaityk apie 3 su Justinu susijusius įvykius VMA apdovanojimuose!

1. Visų pirmą, visus VMA apdovanojimų svečius ir žiūrovus anapus ekrano sudrebino išskirtinė Justino išvaizda. Justinas apdovanojimuose pasirodė atsišviežinęs - pakeitęs šukuoseną ir net su pradėjusia želti barzda. Daugelis pokštavo, jog tokiu savo įvaizdžiu Justinas bandė kopijuoti garsųjį aktorių Bradą Pittą. Kaip tau naujoji Bieberio šukuosena?

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

2. Antra, Justinas visus nustebino savo šių metų pasirodymu VMA apdovanojimuose. Jis pirmą kartą po 2010 metų dalyvavo apdovanojimuose ir sužavėjo gerbėjus iki pat širdies gelmių, mat atlikdamas savo garsųjį hitą „What Do You Mean?“ dainos pabaigoje... apsiverkė. Sunku būtų spėti, kodėl dainos atlikimas pareikalavo Justino ašarų, tačiau jo gerbėjai visame pasaulyje verkė kartu su atlikėju.

Justinas Bieberis per pasirodymą
Justinas Bieberis per pasirodymą
Vida Press

Justinas Bieberis per pasirodymą
Justinas Bieberis per pasirodymą
Vida Press

3. Trečia, nors tai konkrečiai su Justinu nesusiję, vis dėlto smarkiai liečia ir jį patį. Garsioji atlikėja Selena Gomez pasaulį suglumino savo elgesiu per graudųjį Justino pasirodymą - ji visai nesidomėjo juo ir kone visą apdovanojimą praspoksojo į mobilųjį telefoną! Toks Selenos elgesys papikto gerbėjus, mat kaip buvusi Justino panelė ji galėjo rodyti ir daugiau pagarbos... Nuotrauką su Selena rasi čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis