3 Simonos Nainės neįkainojami patarimai renkantis avalynę pavasariui

Atėjus pavasariui – ryškių spalvų ir atsinaujinimo metui – „Pinup Girls“ narė Simona Nainė metė sau stiliaus iššūkį ir nusprendė šiltąjį sezoną pasitikti drąsiau, negu įprastai. Nors dažniausiai garsi atlikėja renkasi laisvus, patogius drabužius bei sportinio tipo avalynę, šį sezoną ji nusprendė sudrebinti savo įvaizdį ir būti kitokia – ryškesnė, moteriškesnė – bei iškėlė sau tikslą dažniau rinktis eleganciją ir laikyseną pabrėžiančius aukštakulnius.

„Aš dažnai pagalvoju, kodėl šiandien neatėjau į darbą su „kablais”? Suprantu, jog pasitaiko visokių dienų, kai reikia skubėti ir nesinori net galvoti apie aukštakulnius. Tuomet tiesiog šoku į sportinius batelius ir laisvus drabužius, nes viskas, ko tuo metu norisi – patogumas.

Tačiau šį pavasarį panorau keistis – tvirtai nusprendžiau, jog dažniau puošiuosi, todėl mano garderobe turi atsirasti daugiau aukštakulnių. Juk moteris, norėdama save motyvuoti, kiekvieną dieną turėtų pasidaryti šventę sau. Ypač jeigu kankina bloga nuotaika ar ne viskas sekasi taip, kaip norėtųsi. Tada tiesiog būtina apsirengti gražiausią suknelę, apsiauti aukštakulnius, pasidažyti raudonai lūpas ir žingsniuoti gatve iškelta galva. Juk kartais mes turime pabaksnoti sau į nugarą ir pasakyti: „Labas, moterie, reikia truputį pasitempti”. O aš esu iš tų moterų, kurioms gana dažnai reikia baksnoti sau į nugarą”, – atvirauja S. Nainė.

Garsi atlikėja teigia, kad drabužiai ir avalynė turi pabrėžti asmenybę, todėl šį sezoną S. Nainė ragina nebijoti išsiskirti iš minios, laužyti nusistovėjusias normas bei žavėti aplinkinius savo unikalumu.
„Neturiu nusistatymų arba konservatyvių pažiūrų, kad žmogus negali rengtis vienaip arba kitaip. Aš kaip tik esu už tokius žmones, kurie mėgsta laužyti standartus ir nebijo būti kitokiais. Mane pačią priimti šį aukštakulnių iššūkį paskatino pavasario „Deichmann“ kampanija, kuri kviečia sudrebinti savo įvaizdį. Paklausiau savęs – kodėl gi ne? Visada sakau, kad nesvarbu, kokius batus avėsi ar kokį drabužį dėvėsi, svarbiausia, kad jaustum, jog tai – tavo. Jokio skirtumo, ar moteris vilki kokį nors gotišką drabužį, ar eina su mini suknele, vos dengiančią užpakaliuką – ji dėl to netampa geresne ar blogesne”, – pabrėžia garsi dainininkė.

Trys pavasario stiliaus iššūkiai

Šį sezoną S. Nainė skelbia savotišką drąsių batų manifestą ir siūlo sudrebinti savo įvaizdį, nebijoti būti ryškioms bei pastebėtoms ir priimti sau išsikeltus asmeninius iššūkius. Savo ruožtu moteris siūlo keistis kartu su ja ir pateikia tris skirtingas įvaizdžių idėjas.

1. Aukštakulniai bateliai prie plėšytų džinsų

Anot S. Nainės, šį sezoną vienas iš išsikeltų iššūkių sau – prie aukštakulnių derinti kelnes ir kasdienai rinktis ne sportinį, bet pusiau oficialų stilių.

Simona Nainė
Simona Nainė
Organizatorių nuotr.

„Kadangi šį sezoną iškėliau sau tikslą dažniau nešioti batelius su kulniuku, rinksiuosi „smart casual” (liet. oficialų kasdienį) stilių. Jeigu nesi Kim Kardashian, aukštakulnių batelių su sportiniu kostiumu nelabai suderinsi, todėl tikriausiai aš niekada iš namų neišeičiau, pasirinkusi tokią drabužių kombinaciją. Geriau prie aukštakulnių derinsiu plėšytus, formas išryškinančius džinsus. Mano nuomone, toks derinys yra patogus, kasdieniškas, bet kartu puošnus ir moteriškas. Taip pasipuošusi nuo ryto iki vakaro jausiuosi stilingai ir būsiu pasiruošusi tiek dalykiniam susitikimui, tiek neplanuotam vakarui mieste”, – patarimais dalijasi garsi moteris.

Simona Nainė
Simona Nainė
Organizatorių nuotr.

2. Moteriškos suknelės ir sijonai

Šį sezoną pagrindinis atlikėjos tikslas – išryškinti eleganciją ir pabrėžti moteriškumą. Dėl šios priežasties S. Nainė yra pasiryžusi dažniau puoštis, vilkėti sukneles bei sijonus. Pavyzdžiui, šiltą dieną derinti lengvo audinio, pastelinių spalvų suknelę su ryškiais, išskirtinėmis detalėmis puoštais aukštakulniais bateliais.

Simona Nainė
Simona Nainė
Organizatorių nuotr.

„Nusprendžiau, kad jau šį pavasarį nemažą dalį mano garderobo sudarys suknelės bei sijonai, o daugelis jų labai gerai atrodo prie naujausios „Deichmann“ kolekcijos aukštakulnių. Šis noras – tai pasispardymas man pačiai. Mane aukštakulniai verčia pasitempti, todėl noriu juos apsiauti, kai reikia pasipuošti ir išlėkti raudonai pasidažius lūpas”, – teigia dainininkė.

3. Makiažas, priderintas prie aukštakulnių

Norėdama susikurti ryškesnį bei drąsesnį įvaizdį, S. Nainė pataria derinti makiažą prie aukštakulnių batelių.

Simona Nainė
Simona Nainė
Organizatorių nuotr.

„Kai norisi išsiskirti ir būti pastebėtai, siūlau nebijoti drąsių ir neįprastų sprendimų. Pavyzdžiui, rinktis lūpų dažus, kurie atitiktų aukštakulnių spalvą. Tarkime, tamsiai mėlyni aukštakulniai ir tokios pat spalvos lūpos. Galbūt kažkam būtų keista, bet man tai atrodo priimtina ir be galo gražu. Jeigu aukštakulniai yra per daug neįprastos spalvos, pavyzdžiui neoninės, tada ryškiai dažyčiau ne lūpas, bet pasidaryčiau tokios spalvos akių pravedimą. Nemėgstančios ryškaus ir spalvoto makiažo, prie juodų batelių galėtų prisiderinti nebūtinai juodą, bet kiek tamsesnį lūpdažį”, – sako S. Nainė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis