17-metės Kylie Jenner stiliaus jausmas: į restoraną – be kelnių(FOTO)

Turbūt sunkiai surastume jauną žmogų, kuris nė karto nėra manęs Kylie Jenner nuotraukų. Vien „Instagram“ 16 milijonų sekėjų turinti Kylie savo nuotraukomis stebina tiek gerbėjus, tiek kritikos. Mergina nevengia seksualių asmenukių, kuriose dažnai vilki tik bikinį, taip pat ji neabejinga makiažui, sukuriančiam plastinių operacijų iliuziją (bent jau taip savo akivaizdžius pokyčius paaiškina pati Kylie).

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Šokiruoti ši mergina tikrai moka. Štai išsiruošusi vakarienės į prabangų Los Andželo restoraną Kylie nusprendė pasipuošti ilgais marškiniais, aukštakulniais-„žudikais“ ir itin trumpais šortais.


AOP nuotr.

Kylie šią aprangą vilkinčią prieš vakarienę paparacai dar spėjo įamžinti ir prekybos centre. Profiliu fotografuotose nuotraukose atrodė, kad realybės šou žvaigždė apskritai kelnes paliko namie, tačiau atsiradus daugiau kadrų paaiškėjo, jog Kylie pasipuošė užpakalio nedengiančiais šortais.


AOP nuotr.

Kaip manai, tinkama tokia apranga vakarienei restorane? Pasidalink nuomone apklausoje!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis