10 negirdėtų faktų apie būsimą Justino Bieberio žmoną (FOTO)

Net jei keista tai suvokti, tačiau (beveik) oficialios žinios skelbia, jog Justinas Bieberis uždėjo žiedelį manekenei Hailey Baldwin. Visam laikui uždarome duris į Jelenos pasaulį ir pasitinkame naują etapą! O pirmiausia susipažįstame su būsima Justino žmona, manekene Hailey Baldwin iš arčiau.

Pilnas Hailey vardas yra Hailey Rhode Baldwin. Jai tereikėjo jį sutrumpinti vienu žodžiu!

Ji - viena iš mažiausių top modelių. Nors H. Baldwin ūgis yra 171 cm, palyginus su drauge Kendall Jenner gerokai žemesnė (Kendall -179 cm), nuotraukose Hailey atrodo itin aukšta. Tokį įspūdį ji sukuria rinkdamasi mini ilgio sukneles ir svaiginančius aukštakulnius, dažniausiai platforminius.

Swept away #tiffanypaperflowers @tiffanyandco

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Jun 15, 2018 at 10:38am PDT

Modelių agentūra ją pastebėjo šešiolikos metų. Gražuolė aktoriaus Stepheno Baldwino dukra karjeros laiptais užkopė itin greitai, populiariu modeliu ji tapo tik per 3 metus. Šiandien Hailey priklauso garsiajam manekenių penketui, kuriame be jos yra Kendall Jenner, seserys Bella ir Gigi Hadid bei Kaia Gerber.

Ji talentinga balerina. Jei nebūtų pasukusi modelių keliu, šiandien ji, ko gero, būtų viena garsiausių balerinų visoje JAV, mat yra be galo lanksti ir judri mergina.

Ji nėra standartinė gražuolė. Hailey atvira, jog jai teko kęsti laikotarpį, kuomet jautėsi bjauriuoju ančiuku. Ir šiandien ji, nors turi nepakartojamą figūrą, nėra iš tų, kurios pasižymi švelniais veido bruožais. Hailey veido bruožai gana gruboki, tačiau tai jai netrukdo siekti modelių pasaulio aukštumų.

🌞🌞🌞🌞

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Feb 5, 2018 at 8:01am PST

Šiuo metu mėgstamiausia Hailey sportinė veikla yra bokso treniruotės.

Ji yra mažos juodos suknelės fanatikė. Renginiuose Hailey visuomet atsiduria dėmesio centre, nesvarbu ar vilki ypatingą drabužį, ar kuklią juodą suknelę. Beje, pastarosios yra manekenės favoritės, mažų juodų suknelių mergina turi veikiausiai visą kambarį.

🔙 @livincool

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on May 13, 2018 at 1:46pm PDT

Ji, kaip ir Justinas, dievina sportinį stilių. Laisvalaikiu H. Baldwin renkasi sportinį stilių. Jai patinka kaprizingi deriniai, pavyzdžiui, sportinius kostiumus vilki prie aukštakulnių, o gazelės kojas pabrėžia atsisakiusi kelnių ir sijonų, vilkėdama tik užpakaliuką vos dengiančius džemperius ir marškinėlius.

@elle_italia story by @michaelsandersstudio

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on May 14, 2018 at 11:56am PDT

Hailey dievaitė - atlikėja Beyonce. Ji ne kartą dalyvavo Beyonce koncerte ir gana dažnai išreiškia savo meilę atlikėjai per socialines medijas.

Hailey dievina greitą maistą. Jei tik galėtų, ji visą dieną maitinųsi burgeriais bei bulvytėmis iš greitojo maisto restorano. Tačiau modelių industrija reikalauja Hailey prisižiūrėti ir atidžiai sekti, ką valgo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis