Žvaigždės figūra: pratimai pagal „Pretty Little Liars“ aktores(FOTO)

Jau penktąjį sezoną rodomas (žiūrovai džiaugiasi, kad patvirtintas ne tik 6-asis, bet ir 7-asis sezonai!) serialas „Pretty Little Liars“ populiarus tapo ne tik dėl įtraukiančio siužeto, bet ir simpatiškų bei talentingų aktorių komandos dėka.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
o tai lėmė net ir valgymo sutrikimus.

Aktorės atsakingai žiūri į savo roles, neužmiršdamos, kad jų pavyzdžiu seka daugybė jaunų merginų, todėl jos privalo galvoti, kaip atrodo, kaip elgiasi ir ką sako interviu metu. Ne kartą aktorės atvirai pripažino, kad seriale įkūnijamos herojės – toli nuo realybės. Jos ragina merginas aklai nesižavėti grožio bei stiliaus specialistų sukurtais įvaizdžiais, kuriuose netrūksta prisegamų sruogų, priklijuojamų blakstienų, ryškių makiažų, figūrą formuojančių apatinių ir t.t.

Tačiau nemanykite, kad jaunosios aktorės nesirūpina savo išvaizda ir ragina kitas taip daryti. Toli gražu! Merginos lieja prakaitą sporto salėse, renkasi sveikesnius patiekalus ir atlieka jėgos pratimus ne tik tam, kad estetiškai atrodytų prieš kameras, bet ir dėl geresnės savijautos.

O kokias treniruotes renkasi „Pretty Little Liars“ aktorės? Pašniukštinėkime!

Lucy Hale

Holivudo Coliukė (aktorės ūgis – vos 157 cm) Lucy Hale – ne tik aktorė, bet ir country stiliaus muzikos atlikėja. 25 metų Lucy už viską labiau mėgsta bėgiojimą, išsiruošusi pabėgioti ji kartais nubėga net 15 km! Tiesa, jeigu niekada nesi bėgiojusi, nepersistenk. Kol lauke nėra labai šalta, bėgiok parke (žinoma, pasirinkus tinkamą aprangą bei avalynę).

Pradėk nuo trumpesnių distancijų, pirmą kartą pabandyk lėtai nubėgti 1 km. Prieš treniruotę padaryk lengvą apšilimą, pašokinėk, nepamiršk raumenų tempimo. Kas savaitę distancijas didink, tačiau atidžiai stebėk kvėpavimą ir jokiu būdu netęsk treniruotės jei pajutai skausmą.

Lucy nė už ką nebėgiotų nepasiėmusi savo muzikos grotuvo. Viename interviu aktorė minėjo, kad ją „užveda“ muzikos kūrėjo Avicii daina „Wake Me Up“.


Lucy Hale. AOP nuotrauka

Aktorės figūra – „Kriaušės“ tipo, tokią figūrą turinčioms merginoms derėtų daugiau dėmesio skirti pratimams, gražinantiems apatinę kūno dalį. Jei ir tu norėtum sutvirtinti kojas bei užpakaliuką, pradėk reguliariai daryti pritūpimus, įvairiausius kojų kėlimus bei įtūpstus. Trūksta įkvėpimo? Ieškok pamokėlės čia.

Shay Mitchell

Shay – aktyvi mergina ne tik seriale, bet ir gyvenime. Plaukikę Emily įkūnijanti aktorė per savaitę dažniausiai tik 1 dieną praleidžia nesportuodama. Jos darbotvarkėje – bėgimas paplūdimiu (bent 45 minutes), kopimas virve, šokių treniruotės, kopimas į kalnus bei treniruotės sporto klube (aktorė mėgsta intensyvius dviračių užsiėmimus). Naujausias Shay atradimas – intensyvios bokso treniruotės, dėl kurių kartais tenka gydytis žaizdas ant rankų.

Loading

Couldn't come to New York without training with @elcuerpodepapi today at #aerospacenyc ! Can't wait to come back! Thanks for the sweat session! 😘👊💥💦 (puffy eyes=sunglasses. It's been a week 😎)

View on Instagram

Pavydėtiną figūrą turinti 27 metų aktorė rūpinasi ne tik nereikalingų kalorijų sudeginimu, bet ir raumenų tonuso išlaikymu, ištvermės stiprinimu. Jei esi patenkinta savo svoriu, tačiau norėtum sustiprinti raumenis ir pagerinti ištvermę, siūlome išbandyti jėgos treniruotes sporto klube arba kasdien daryti keletą pratimų, priverčiančių dirbti visus kūno raumenis. Universaliausias – vadinamasis „Planking“: atsigulk ant pilvo, remkis į žemę alkūnėmis ir kojų pirštais, stenkis kūną išlaikyti tiesų ir stabilų. Šis pratimas stiprina rankų, juosmens, nugaros, sėdmenų bei šlaunų raumenis. Pasistenk padėtį išlaikyti bent 30 sekundžių, vėliau skaičių didink.

Ashley Benson

Hanos vaidmenį atliekanti Ashley (24 m.) – itin išraiškingą figūrą turinti mergina. Merginos pavydi jai putlios krūtinės bei riesto užpakaliuko. Tačiau tai – ne vien gamtos, bet ir įdėtų pastangų sportuojant rezultatas: aktorę paparacai nuolat užfiksuoja keliaujančią tai į jogos treniruotę, tai skubančią susitikti su asmeniniu treneriu.


Ashley Benson. AOP nuotrauka

Nors Ashley ir gali pasigirti moteriškais apvalumais, tačiau jei priauga bent truputį svorio, jis „keliauja“ tiesiai ant liemens, todėl pilvo presas – kūno dalis, kuriai Ashley skiria daugiausiai dėmesio.

Asmeninė aktorės trenerė Sara Haine atskleidžia, kokius pratimus pataria daryti toms, kurios nori atsikratyti liemens „rinkelių“.


Ashley Benson. AOP nuotrauka

1. „Kopimas į kalną“. Pasiimk krepšinio arba kitokį kamuolį, atsiremk į jį delnais lyg bandytum daryti atsispaudimą. Kojų pirštais remkis į grindis. Kelk kelius prie krūtinės vieną po kito, kaskart palaikydama aukščiausiame taške 1 sekundę. Kartok po 20 pakėlimų kiekvienai kojai.

2. Šoninis „plankingas“. Atsigulk ant šono ir stenkis pakelti kūną taip, kad į grindis remtumeisi tik alkūne ir apačioje esančios kojos kulnu. Stenkis kūną išlaikyti tiesų, nesikūprink. Tęsk pratimą 30 sekundžių, tą patį pakartok apsivertusi ant kito šono.

3. Susirietimai. Atsigulk ant nugaros, kojos – tiesios. Vienu metu kelk per kelius sulenktas kojas ir viršutinę kūno dalį (rankas laikyk prie šonų, tolygiai pakelk jas iki šlaunų vidurio). Kartok pratimą 15 kartų.

Troian Bellisario

Liekna ir grakšti 28 metų Troian – ištikima „Aerial“ treniruočių dalyvė. Šių užsiėmimų esmė – akrobatiniai judesiai, atliekami laikantis už specialių virvių. Tai didžiulės ištvermės ir tvirtumo reikalaujanti treniruotė, ne visi profesionalūs atletai pirmą kartą šią treniruotę įveikia! Treniruotės metu treniruojami viso kūno raumenys, todėl prieš pirmą kartą „pasikabinant“ reikia gerai paruošti raumenis. Troian iš pradžių ilgą laiką atlikinėjo jėgos pratimus su svarmenimis, kad sutvirtintų raumenis ir išvengtų traumų.

Loading

Back at it. @themarkwildman

View on Instagram

Itin liekno sudėjimo merginoms svarbu išlaikyti raumenų tonusą, ypač, jei nori kaulėtą figūrą paversti išraiškingesne. Tiks įvairios jėgos treniruotės su kovos menų elementais, taip pat pratimai su svarmenimis bei kūno dizaino treniruotės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis