Ypatinga namie atliekama kaukė, kuri plaukus padarys kaip mat tiesesnius ir stipresnius

Garbanės žino ištiesinti nepaklusnius plaukus iš tiesų sunku. Daugelis tiesinimo procedūrą atlieka naudodamos tiesinamąsias žnyples, tačiau jos yra linkusios plaukus pažeisti ir sausinti.

Želatina kur kas sveikesnis būdas ištiesinti plaukus. Juk ji natūralus kolagenas, kuris plaukams ne tik suteikia ypatingą žvilgesį, tačiau ir gydo, stiprina bei tiesina nepaklusnius plaukus. Daugelis želatiną vadina grožio bei sveikatos šaltiniu, nes stiprina ne tik plaukus, bet ir nagus, sąnarius bei kaulus.


Tačiau šį kartą susikoncentruokime ties plaukų grožiu. Norėtum be vargo ištiesinti plaukus bei padaryti juos tiesesnius, blizgesnius ir švelnesnius? Pasigamink želatinos kaukę namuose!


Sudedamosios dalys

  • 1 valgomasis šaukštas želatinos miltelių
  • 1/3 puodelio vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis obuolių acto
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus


Kaip gaminti?


Supilkite skystį į nedidelį prikaistuvį. Iš lėto berkite želatinos miltelius, visą laiką plakdami, kad nesusidarytų gumulėliai. Uždėkite prikaistuvį ant viryklės, kad skystis sušiltų tiek, kad imtų garuoti. Visą laiką maišykite šaukštu, kad želatina nepriliptų prie prikaistuvio dugno.


Kai skystis ims garuoti, nukelkite nuo kaitvietės. Palikite kiek ataušti – skystis turi būti šiltas, bet ne karštas, kad galima būtų liesti, tada išmaišykite jame medų, actą ir kitus ingredientus pasirinktinai.


Palikite kaukę pastovėti 10-30 minučių.


Kaukę ant plaukų švelniai užtepkite ir palikite ją įsigerti dvidešimt minučių. Galima uždengti plaukus politileniniu maišeliu, jei taip patogiau.


Vėliau kaukę švelniai nuplaukite vandeniu ir išplaukite plaukus šampūnu.


Tikimės, jog išvydai rezultatą, kurio troškai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis