Vėl ta pati grubi grožio klaida? Visuomet tvarkingi ir estetiški nuteis Seleną Gomez (FOTO)

Tiesa ta, jog mes ne visada atrodome taip, lyg ką tik pakilusios nuo vizažisto kedės ar pasidariusios vakarinį makiažą namuose. Įsivaizduokime, jei kas nors tuo metu, kai skubame iš veido valymo ar masažo mūsų tykotų prie durų ir fotografuotų.

Su tuo turi susitaikyti pasaulinio garso įžymybės, kurias paparaciai seka dieną - naktį. Atlikėja Selena Gomez, išėjusi iš SPA centro, kuriame ruošėsi prieš šiandieninį kasmetinį Met Galą renginį, buvo užklupta fotografų. Mergina buvo nepasidažiusi, vilkėjo tarpusavyje nederantį aprangos derinį ir tikėjosi prabėgti pro paparacius, jog šie jos neįamžintų. Deja...

Pasklidus Selenos nuotraukoms internete, daugelis internautų pradėjo komentuoti Selenos išvaizdą ir ypatingai plaukus, kurie, kaip rodėsi, buvo neplauti jau keletą dienų.

Iš tiesų, Selenos plaukai blizgėjo ir neatrodė patys švariausi. Vis dėlto žinant didžiulį atlikėjos užimtumą, tikėtina, jog ji ne visada spėja išsiplauti galvą. Tai taip gerai žinoma ir mums, visur skubančioms ir bandančioms suspėti XXI a. merginoms!

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Pres

Žvaigždės - taip pat žmonės, tad kritikuoti tokio Selenos pasirodymo nevalia. Tiesa, taip teigtų tik atsipalaidavę ir išvaizdai pernelyg daug dėmesio neskiriantys asmenys. Išorinę tvarką dievinantys ir higienos taisyklių atidžiai besilaikantys tokį atlikėjos grožio akibrokštą gali palaikyti labai rimta klaida. Tai prilygsta katastrofai ar yra visiška smulkmena, spręsti jums patiems.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis