Vakar nufotografuota „Liežuvautojos“ žvaigždė sukėlė sąmyšį: sunku ją pažinti (FOTO)

Nors metai lekia, daugeliui merginų mylimo serialoLiežuvautoja“ pagrindinė žvaigždė, garsi aktorė ir dviejų vaikučių mama Blake Lively vis dar asocijuojasi su šviesiaplauke, vėjavaikiška auksinio jaunimėlio atstove. Na, tokia jau pirmojo ryškaus ir įsimintino vaidmens kaina...

Sunkoka atsikratyti serialinio įvaizdžio, ypač kai bandai kurti kur kas rimtesnius vaidmenis. Manhetene besifilmuodama naujam veiksmo trileriui, kino ekranuose pasirodysiančiam ateinančiais metais, The Rhythm Section, aktorė privalėjo įsijausti į praeities divos stilių ir pasidabinti karamelinio atspalvio peruku, nurodančiu ankstesniąsias šukuosenų madas.

Blake Lively
Blake Lively
Vida Press

Jokios švelnios šviesiaplaukės - šis kirpimas įrėmino Blake veidą ir kiek sugriežtino veido bruožus. Nenuostabu, jog tai iš karto pastebėjo ištikimiausi aktorės fanai, kurie, nors palankiai sutinka kiekvieną aktorės išvaizdos metamorfozę, kiek nustebo išvydę taip atrodančią aktorę. Buvo nemažai teigiančių, jog tokia aktorės šukuosena kiek sendina aktorę ir prideda nereikalingų metų. Kritiškesni teigė, jog Blake grožis nuvyto ir ši jau neprimena ekrano gražuolės.

Blake Lively
Blake Lively
Vida Press

Šiems kino kritikams vertėtų žinoti, jog bręstant aktoriams, kinta ir vaidmenų pasiūlymai, tad tai, kad tiko dvidešimtmetei Blake, trisdešimtmetei pasirodytų pernelyg lėkšta. Blake - nuostabi aktorė, per savo trumpą aktorinę karjerą jau spėjusi sukurti nemažai įsimintinų vaidmenų, todėl bent jau mes esame už įžymybės eksperimentus tiek išvaizdos, tiek vaidmenų klausimų!

Blake Lively
Blake Lively
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis