Vaikinai atviri: šie 5 išvaizdos elementai merginą darko

Jei įsiklaustym į vaikinų nuomonę, suprastum - yra net penki jų akimis mus darkantys ir nė kiek nepuošiantys išvaizdos elementai. Vengti jų ar ne - tavo pasirinkimas, bet sužinoti apie juos būtina!

Nutrupėjęs nagų lakas

Daugelio vaikinų nuomone, nėra nieko kraupiau nei liesti merginos ranką ir matyti nagus su nutrupėjusiu nagų laku. Taip atrodantys nagai, vaikinų požiūriu, rodo nevalyškumą ir negebėjimą savimi pasirūpinti. Tik naivios merginos mano, jog vaikinai neatkreipia dėmesio į tokį dalyką kaip manikiūras. Tai pasistebi jau per pirmąjį pasimatymą siurbčiojant kavą...

Nesuskaičiuotume, kiek yra megrinų, kurios metų iš metus puošiasi ta pačia mėgstama suknele, kurioms ji jau gerokai per ankšta. Mieloji, mėgiamas daiktas nevisuomet yra praktiškas daiktas - juk su per mažo dydžio džinsais atrodysi kur kas blogiau nei pasirinkusi savo dydžio džinsus. Jei jauti, jog drabužis tave varžo, spaudžia, tuoj pat mesk jį iš spintos. Patikėk - vaikinai kaipmat pastebi, kuri mergina vis dar negali patikėti tuo, jog iš S dydžio perėjo į M.

Maskuojamoji pudra yra skirta paslėpti odos trūkumus ir suteikti jai gyvumo, tačiau tai toli gražu nėra įrankis visiškai paslėpti savo veido bruožus ir atrodyti lyg vaikščiojančiai su kauke. Patikėk, kuklumas kalbant apie makiažą vaikinų yra net labai vertinamas. O ką jau kalbėti apie odos sveikatą - užtepusi dešimčią maskuojamos pudros sluoksnių uždarai duris odos kvėpavimui bei inkštirų nebuvimui.

Viskas būtų puiku, jei merginos, avinčios aukštakulnius, gebėtų su jais tinkamai vaikščioti. Deja, daugybė pasaulio merginų su aukštakulniais jaučiasi nejaukiai ir negeba dailiai vaikščioti. O tai, patikėkite, labai juokina vaikinus. Todėl jų patarimas: geriau rinkitės gal ir ne taip dailiai atrodančius, bet bent jau patogius batus.

O vargeli... būtent taip vaikinai atsilieptų apie sulipusias, į voro kojeles pavirtusias blakstienas. Kam tokia išvaizda? Žinoma, merginos nieko bloga netrokšta, tačiau persistengdamos atrodo tiesiog klaikiai. Todėl atmink - visur, tiek makiaže, tiek šukuosenų atlikime, tiek aprangoje laimi saikas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis