Turėk Emmos Watson skaisčią odą: ji laikosi šių 5 taisyklių

Štai keletas būdų, ko gali griebtis, jei nori išvengti spuogų arba juos pagydyti, jei jie jau iškilo. Juos rekomenduoja pati Emma Watson, kuri gali pasigirti tiesiog tobula veido oda!

1. Kas vakarą nuprausk odą – nuvalysi perteklinį riebalų ir negyvų ląstelių sluoksnį, kuris gali užkimšti poras. Jeigu oda labai riebi, prausk veidą ir rytais.

2. Įsitikink, kad bet kokia priemonė, patenkanti ant veido – kremas ar losjonas nuo spuogų – neužkimš porų (ieškok produktų su etiketėmis neužkemšantis porų arba be riebalų). Atidžiai rinkis priemones kosmetikos parduotuvėse ar vaistinėse.

3. Nuplauk prakaitą nuo veido po intensyvios mankštos ar kai labai karšta, kad odos poros labai neužsikimštų. Tai ypač aktualu šiltuoju metų sezonu, kai oda yra linkusi labiau

4. Rūpinkis savo plaukų švara ir stenkis, kad jie nekristų tau ant veido ir kaklo, ypač jei naudoji plaukų priežiūros priemones. Stenkis neliesti savo veido, rankomis neramstyk skruostų ar smakro, nes nutrinsi kremą nuo spuogų, kurį naudoji.

5. Valgyk sveiką maistą, stiprinantį imuninę sistemą, kuri padės organizmui kovoti su bakterijoms. Odos grožiui puoselėti puikiai tinka lašiša, įvairios daržovės, kruopos, riešutai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis