Tokios dovanos jo tėvai nesitikėjo... (FOTO)

Vaikinai negali dažytis? Na kur jau... Vieni garsiausių grožio blogerių šiuo metu - vaikinai, kurie meistriškai atlieka makiažą ne tik patys sau, bet ir kitiems. Vienas iš makiažo fanų - amerikietis Spenceris, kuris žino visas makiažo gudrybes.

Twitterio tinkle Spenceris pasidalino žavinga nuotrauka, kurioje sau ir savo mamai atliko vienodą makiažą - ryškus kontūravimas, vyšninis matinis lūpdažis ir tankios blakstienos. Nuotraukas su Spenceri ir jo mama rasi ČIA. Šešiolikmetis vaikinas nusprendė padovanoti makiažą savo mamai Motinos dienos proga ir jie kartu įsiamžino atlikdami selfį.

Spenseris nusprendė tęsti tradicijas ir su savo tėčiu, kurį taip pat padažė Tėvo dienos progai. Nuotraukas su Spenserio tėčiu rasi ČIA.

Tūkstančiai makiažui nebajingų žmonių visame pasaulyje pradėjo dalintis Spenserio ir jo tėvų nuotraukomis. Vieni gyrė tiesiog tobulą makiažo atlikimą (pasirodo, ne vien merginas dailina gražus makiažas!), kiti teigė, jog toks vaikino poelgis - graži dovana savo brangiems tėvams, tad jį belieka pagirti už originalumą bei kūrybiškumą. „Mano širdis džiaugiasi“, - teigė vieni. „Norėčiau, jog ir mano tėvai mane taip palaikytų“, - teigė kiti.

Spenceris interviu vienam užsienio portalui teigė, jog džiaugiasi turėdamas tokius šmaikščius ir supratingus tėvus. „Mano tėvai žino mano aistrą makiažui ir jai pritaria“, - teigė jis. Paauglys davė ir patarimą visiems tėvams: „Nebandykite pakeisti savo vaikų. Verčiau pasistenkite juos suprasti ir palaikyti“, - teigė jis.

Vis dėlto atsirado ir skeptikų, teigiančių, jog menka dovana dovanoti makiažą savo tėvams, mat nei mama, nei tėtis neatrodo žavingai. Tačiau jokie interneto piktuoliai nesustabdys Spenserio skleisti meilę grožiui, tiesa?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis