Tobulų plaukų savinininkė laikosi šių 4 taisyklių

Sunkoka būtų surasti merginą, kuriai nerūpėtų plaukų grožis. Tačiau atidžiai rūpintis savo plaukais neužtenka - svarbu žinoti keletą gudrybių, kurios padės dar labiau pagerinti plaukų būklę ir m

Pakeiskite plaukų kryptį

Tai vienas populiariausių triukų, skirtų plaukų augimui paspartinti. Tiesiog palaikykite galvą apverstą kiekvieną dieną po 2-4 minutes. Ši visiškai nesudėtinga procedūra gerina kraujotaką. Jei atliksi šį keistoką veiksmą vieną kartą per dieną bent keletą savaičių, turėtum pastebėti spartesnį plaukų augimą.

Sausas šampūnas ir sausas kondicionierius

Iš tikrųjų sausas kondicionierius – puikus dalykas, daugiausia džiaugsmo suteiksiantis tada, kai trečią dieną iš eilės galėsite džiaugtis puriais plaukais. Plaukų galiukai ims atrodyti sausi panašiu metu, kai šaknys taps riebios. Ši priemonė ne tik padeda apsaugoti nuo praeivių žvilsgnio, kai keliausi į mokyklą ar darbą per skubėjimą neplautais plaukais, bet ir stebuklingai pakelia plaukus nuo šaknų. Todėl jei trokšti puresnių plaukų, panaudok sausą šampūną. Jie kaipmat pakils nuo šaknų ir atrodys puresni.

Daugiau spalvos

Kažin ar kam bus naujiena, kad ilgi pilkšvi plaukai neatrodo labai patraukliai. Plaukų stilistai neabejoja, kad be subtilių atspalvių ir akcentų labai ilgi plaukai atrodo pernelyg sunkūs ir vientisi, kaip paklodė. Todėl norėdama optiškai padidinti plaukų kiekį, nusidažyk plaukus stilingomis sruogelėmis. Plaukų specialistai turėtų žinoti, kaip tai atlikti.

Venkite uodegų

Deja, jei jūsų plaukai itin tankūs, masyvi uodega neatrodo proporcinga lyginant su veidu. Idealiausia vieta kuodukui susukti – tai kaklas, nes visi kiti variantai atrodys keistai ir nepatraukliai. Be to, stipriai surišti plaukai stabdo augimą, silpnėja plaukų struktūra, sklinėja galiukai. Pati tinkamiausia šukuosena - palaidi plaukai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis