Tavo veido dalis, atskleidžianti daugiau nei manei (FOTO)

Kinai - labiausiai veido skaitymo moksle pažengusi tauta. Būtent jie nustatė, jog mūsų turima lūpų forma gali labai daug ką pasakyti apie mus. Lūpų forma byloja, koks yra mūsų charakteris ir net kaip mes bendraujame su aplinkiniais.

Pagal lūpų formą galima spėti ir tai, kokie yra ir mūsų meilės santykiai. Atradusi savo lūpų formą suskubk skaityti. Ar rasi savo asmenybės panašumų? Tikrai turėtum!

Aukso viduriuko lūpos. Tokias turi aktorė Shay Mitchell. Tavo lūpos nėra nei pernelyg storos, nei siauros. Vidutinio storio lūpas turinčios merginos yra ganėtinai santūrios, tačiau ne pačios ramiausios. Beje, tokias lūpas turinčios panelės - nuotaikų žmonės. Todėl tai gali erzinti ne vieną vaikiną. Joms būdingas dažnas neapsisprendimas - vieną dieną jos nori vieno, kitą - kito.

Shay Mitchell
Shay Mitchell
Vida Press

Apatinė lūpa storesnė už viršutinę. Tokias turi realybės šou žvaigždė Kylie Jenner. Gali būti, jog esi dėmesio sekėja. Tau patinka, kai tavęs žmonės klauso. Turi labai lakią vaizduotę. Dažnai vadovauji kompanijoms, lygiai tas pats ir su santykiais - nuolat stengiesi būti viršesnė už savo vaikiną.

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

Lūpų kraštai siauri, o viduryje lūpos putlesnės. Tokias lūpas turi aktorė Jennifer Lawrence. Tai dramų karalienės. Joms būtina nuolat keltis konfliktus - nesvarbu, ar tai būtų draugės, ar tėvai, ar vaikinai. Tačiau svarbiausia, jog ant jų niekas danties negriežia! Mat šios dramų karalaitės moka puikiai išsisukti ir dažnai išlikti nekaltos. Tai - labai stiprios asmenybės, kurioms žadama puiki ateitis.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Vida Press

Natūraliai putlios lūpos. Tai aktorės Angelinos Jolie lūpos. Šios merginos turi nemažai energijos. Joms patinka užsiimti įvariomis veiklomis, tai nėra namisėdos. Jos intuityviai jaučia, ką galvoja kiti žmonės, todėl joms tai padeda megzti gerus santykius. Kalbant apie santykius su vaikinams, jos dažnai nusileidžia savo vaikinams. Nedažnai pavydi, tačiau pačios yra linkusios paflirtuoti.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Plonytės lūpos. Tokias lūpas turi aktorė Gwyneth Paltrow. Plonų lūpų savininkės dažnai būna labai racionalios, mėgsta mokytis ir yra smalsios. Deja, kartais yra kiek per griežtos aplinkiniams ir sau pačioms. Bet yra labai kalbios, visada turi, ką pasakyti. Tačiau tai gali kiek erzinti vaikinus...

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Širdelės formos lūpos. Tokias lūpas turi atlikėja Rihanna. Šios merginos labai greitai susigaudo įvairiose situacijose. Jos yra imlios ir greitos, tačiau kartais joms pritrūksta ryžto užbaigti, ką pardėjo. Jos mėgsta linksmai leisti laiką, tačiau kartais trukdo joms užmegzti rimtus santykius...

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Apvalios formos lūpos. Tokias lūpas turi aktorė Amanda Seyfried. Tikrosios romantikės! Dievina muziką, meną, kūrybą ir filmus. Dažnai draugus nudžiugina žiniomis apie tai, kas vyksta pasaulyje. Turi labai rimtą savo vaikino idealą, kurio vaikosi. Tačiau dažnai kenčia nuo meilės, nes vis įklimpsta į santykius, kurie netenkina nei jų, nei vaikinų.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis