Tavo plaukai atskleis, apie ką net nebūtum pagalvojusi (FOTO)

Kol nepasidomėjome, kuo šukuosenų pasirinkimas yra susijęs su asmenybe, net nenumanėme, jog šie du dalykai turi tiek daug bendro. Neįtikėtina, jog žiūrint į mūsų plaukus ar mėgstamas šukuosenas, galima įžvelgti daugybę asmenybės panašumų! Kokie yra tavo plaukai?

Jei turi... tankius plaukus. Esi labai stipri ir principinga asmenybė, kuri niekada nenusileidžia. Su tavimi nėra lengva, tačiau tie, kas tave gerai pažįsta, teigia, jog esi nuostabus žmogus. Vis dėlto kitiems gali atrodyti piktoka.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Jei turi... tankius ir banguotus plaukus. Esi labai kūrybinga ir originali, mėgsti iššūkius. Labai mėgsti gaminti valgyti, tau patinka tvarkingi namai. Gerai mokaisi, turi talentų.

Shakira
Shakira
Vida Press

Jei turi... smulkiai garbanotus plaukus. Esi labai geros širdies, tau patinka vaikai, gyvūnai. Be to, atlieki darbus greičiau už kitus. Esi greito mąstymo, draugauji su skaičiukais.

Annalynne Mccord
Annalynne Mccord
Vida Press

Jei turi... raudonus plaukus. Iš prigimties esi labai veikli. Su tavimi niekada neliūdna, gali prajuokinti bet ką. Turi charizmą, kurios kiti tau pavydi.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Vida Press

Jei turi... tiesius plaukus, bet nuolat juos banguoji. Tavo gyvenime trūksta veiksmo ir linksmybių. Tau patinka kur nors išeiti, dalyvauti renginiuose. Sėdėjimas namuose tave varo iš proto!

Mila Kunis
Mila Kunis
Vida Press

Jei turi... plaukus, kuriuos nuolat tiesini. Tavo gyvenimas kupinas netikėtumų, bet jautiesi pavargusi. Be to, esi labai kruopšti ir tvarkinga asmenybė. Skaitai visas naujienas apie madą ir grožį.

Sarah Hyland
Sarah Hyland
Vida Press

Jei turi... labai trumpus plaukus. Esi nepriklausoma asmenybė, kuri nenori vadovautis pasaulio normoms. Kiek save pameni, visada ėjai prieš srovę. Vis dėlto nesi piktybinė maištininkė. Nors paprieštarauti mėgsti, niekuomet negalėtum kerštauti.

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Jei dažnai puošiesi... kasyte. Tavo pačios gyvenimas tau rūpi mažiausiai. Dažnai rūpiniesi kitais, tau patinka duoti, o ne gauti. Kartais jautiesi nejaukiai, kai aplinkui yra daug žmonių.

Jei plaukus dažnai keli į viršų, riši kuodus. Šiek tiek esi linkusi į dramatiškumą, tau patinka kelti bangas. Daugelis tave laiko labai greitai įsiplieskiančia. Esi charizmatiška, turi parako savyje, dažnai žmonės į tave atsisuka gatvėje, nes mėgsti atkreipti dėmesį.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis