Tai stebuklinga: pastorinsi plaukus akimirksniu

Purūs, blizgantys, gražūs plaukai - daugelio merginų svajonė. Nesvarbu, trumpi jie ar ilgi, tačiau svarbiausia - sveiki. Sveiki plaukai neatsiejami nuo tankumo, tad kaip padaryti plaukus puresnius bei tankesnius? Mes žinome stebuklingų būdų.

1. Nors rekomendacijos naudoti kokosų aliejų skamba nuolat iš visų pusių, šios priemonės imtis nevertėtų, jei turi plonus plaukus.

Nors naudojant aliejų plaukai ima labiau žvilgėti, vis dėlto jų būklė nė kiek negerėja. Aliejai padengia plauko paviršių, o vėliau juos gana sunku pašalinti. Galiausiai plaukai apsunksta ir tampa plonesni.Todėl kokosų aliejų naudok tik tais atvejais, kai tavo plaukai iš prigimties purūs, spindi.

2. Per dažnai naudodami džiovintuvą išsausinate plaukus, jie praranda elastingumą, dingsta jų natūrali apimtis.

Taigi patartina elgtis su plaukais švelniai, kad jie neišsausėtų, ypač atsargiai derėtų elgtis juos formuojant apvaliu šepečiu. Todėl pasistenk naudoti nedideles šukas, kurios švelniai šukuoja bei kuo rečiau džiovink plaukus.

3. Dažnai merginos teigia, kad jų plaukų apimtis padidėjo pradėjus naudoti dažus. Vis dėlto patartina atsargiau elgtis su peroksido sudėtyje turinčiais dažais.

Tai aktualu šviesiaplaukėms, kurios nuolat šviesina plaukus - rinkitės kuo natūralesnius dažus. O štai dažančios tamsia spalva plaukus merginos turi kuo džiaugtis - dažai iš tiesų užpildo plauką ir padaro jį storesniu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis