Tai kraupu: atskleista šukuosena, sukelianti baisų plaukų slinkimą(FOTO)

Slenkantys, lūžinėjantys ar sausėjantys plaukai vargina daugelį merginų, ypač šaltuoju metų sezonu. Tačiau kuokštais krentantys plaukai jau nėra įprastas plaukų slinkimas...

Būtent su tokia situacija susidūrė visą gyvenimą balerina buvusi Diva Hollands iš Didžiosios Britanijos. Kiek tik ji prisimena, nuo vaikystės plaukus mergina sukdavo į aukštą kuodą. Beje, to reikalavo ir jos darbas - balerinų plaukai prieš pasirodymus yra aukštai sukeliami.

Šokėja ir anksčiau susidurdavo su plaukų slinkimu, tačiau vieną dieną pastebėjo, jog plaukai pradėjo žaibiškai kristi - ypač šoniniai, kurie nuolatos buvo tempiami plaukų gumutės.

Štai, kaip kraupiai atrodė Divos plaukai po išslinkimo. Nuotraukas rasi ČIA.

Mergina pripažįsta, jog didžiausią įtaką plaukų slinkimui padarė nuolatinis jų rišimas į kuodą. Nors ši šukuosena itin mėgiama jaunų merginų ir yra ypač patogi, laikui bėgant pernelyg dažnai piktnaudžiaujant šia šukuosena, plaukai gali pradėti sparčiai slinkti.

Taylor Marie Hill
Taylor Marie Hill
Vida Press

Todėl plaukų ekspertai pataria - kaip įmanydamos venkime rišti plaukus į aukštą kuodą. Tokia šukuosena galima tik ypatingoms progomis, o kasdienai verčiau plaukus palikti palaidus arba surišti į laisvą arklio uodegėlę. Anot grožio žinovų, tokia šukuosena plaukus įtempia, todėl šie yra linkę kristi. Įsivaizduok - pakanka vos dvidešimt keturių valandų su šia šukuosena, jog plauko struktūra pradėtų silpnėti!

Nors tokia šukuosena puošiasi daugelis pasaulio įžymybių ir, pripažinkime, atrodo pritrenkiančiai, po pramogų pasaulio vakarėlių jos savo plaukus palepina atstatomosiomis kaukėmis bei balzamais. Todėl jei nusprendei dažnai puoštis aukštu kuoduku, atmink, jog plaukais turi pasirūpinti kur kas atidžiau!

Bella Thorne
Bella Thorne
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis