Šviesiaplaukė Angelinos Jolie kopija tapo Instagramo žvaigžde (FOTO)

Iš Rusijos kilęs garsus modelis bei grožio konkursų dalyvė Alena Shishkova (23 m.) jau senokai priprato prie pavydžių žvilgsnių. Įspūdinga išvaizda galinti pasigirti mergina nevengia savo prabangaus gyvenimo momentų demonstruoti ir Instagramo tinkle.

Ištaigingos vakarienės, nuotraukos iš grožio salonų ir selfiai iš garsiausių dizainerių parduotuvių - visa tai Alenos kasdienybė. Šiuo metu Londone apsistojusi mergina iš kitų merginų, daugelio teigimu, išsiskiria ne tik pritrenkiančiu grožiu, bet ir panašumu į daugelio gražiausia pasaulio aktore tituluojamą Angelina Jolie.

Iš tiesų, Alena - tarsi šviesiaplaukės garsiosios aktorės variantas. Ryškiais veido bruožais galinti pasigirti rusaitė jau dabar turi beveik keturis milijonus sekėjų Instagramo tinkle, kurie nuolat komentuoja po gražuolės nuotraukomis ir negaili jaunajai damai pagyrų.

Beje, buvusi garsiojo reperio Timati mergina dažnai susilaukia ir neigiamų komentarų - anot kai kurių žmonių, gražuolė savo nuotraukas stipriai retušuoja ir bando susitapatinti su lėle barbe.

Kita vertus, tokių puikių duomenų jai pavydi ne viena - o ir panašumą į gražuolę Angeliną Jolie įžvelgia daugelis.

Pasižvalgyk po šviesiaplaukės Angelinos Jolie kopijos gyvenimą!

Лови настроение🖖🏻😜💋💘

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Feb 14, 2016 at 2:01pm PST

✌🏻️

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jan 27, 2016 at 9:37am PST

Ура, я снова выбралась к вам @manikuroff , спасибо за приём😋, как всегда на высоте! После Spa для рук кожа, как у ребёнка, маникюр радует каждый день☺️ Кстати, полезная информация - появилось мобильное приложение Маникюрофф , которое можно скачать в AppStore и Google Play для смартфонов, получать подарки и эксклюзивные скидки только для пользователей мобильного приложения😉👍🏻 уже скачала 🙈 💅 #лучшие#маникюр#маникюрофф

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jan 18, 2016 at 1:10am PST

#mood#holiday 😜🌟🎉🎊🎁🎄🍾🎅🏻

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Dec 30, 2015 at 3:53pm PST

#morning✌🏻️🙃

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on Dec 26, 2015 at 7:54pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis