Šventiniai nagai: Demi Lovato puošnaus manikiūro idėjos(FOTO)

Artėjant šventėms sukame galvą ne tik dėl dovanų draugams ir artimiesiems, bet ir dėl nepriekaištingos išvaizdos vakarėliuose. Juk žiemos švenčių laikotarpiu tiesiog būtina švytėti! Atlikėja Demi Lovato demonstruoja, koks manikiūras tiks tiek Kalėdinei vakarienei, tiek Naujųjų metų šėlsmui.

Nuo tada, kai Demi Lovato pradėjo bendradarbiauti su nagų priežiūros kompanija „The New Black“, nagų spalvą ir ornamentus atlikėja keičia net keletą kartų per savaitę. O ypatingiems pasirodymams Demi pritaiko išskirtinį manikiūrą, puoštą kniedėmis, blizgučiais ir ryškiomis linijomis.

Keletas patarimų:

1. Norėdama sukurti tikslias švarias linijas, naudok permatomą lipnią juostelę. Užtepusi pirmąjį spalvoto nagų lako sluoksnį, leisk jam išdžiūti. Tuomet atsargiai užklijuok du lipnios juostos gabalėlius (kad išgautum norimos linijos storį), drąsiai tepk kitą spalvą, o juostelę atsargiai nuplėšk tik lakui išdžiūvus.

2. Nagams puošti gali naudoti paprasčiausius blizgučius, parduodamus kanceliarijos prekių parduotuvėse. Tik rinkis kuo lengvesnius ir smulkesnius - tokie geriau „prikimba“ prie nagų lako.

3. Kas pasakė, kad visi nagai turi būti tos pačios spalvos? Kopijuok Demi bent švenčių laikotarpiu: vieną nagą lakuok juodai, kitą - baltai, trečią gali puošti dryželiais, tačiau atmink, kad stilingiausiai nagai atrodys tada, kai naudosi ne daugiau nei 2 spalvas ir vieną papildomą puošybos elementą.


Instagram.com nuotrauka


Instagram.com nuotrauka


Instagram.com nuotrauka


Instagram.com nuotrauka

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis