Sužinojusi tai pradėsi kitaip žiūrėti į žvaigždžių figūrų nuotraukas (FOTO)

Oficialiai patvirtinta: merginos, mėgstančios nuolatos socialiniuose tinkluose talpinti savo figūrų nuotraukas, daro meškos paslaugą ne tik sau, bet ir kenkia kitoms merginoms.

Ir šį kartą mes ne apie pavydą, kuri gali apimti žiūrint į modeliškų figūrų merginų nuotraukas internete. Didžiosios Britanijos tyrėjų grupė atliko tyrimą, kurio metu analizavo tokių nuotraukų poveikį aplinkiniams.

Rezultatai šokiravo - net 60 procentų merginų prisipažino, jog jaučia negatyvius jausmus žiūrėdamos į kitų merginų figūrų fotografijas. Tai apima nepasitikėjimą savo jėgomis, savikritiką bei nemeilę savo kūnui.

Tyrimo organizatoriai įspėja - jei ir toliau niekas nesugebės suvaldyti tokių nuotraukų srauto, merginų, sergančių rimtomis psichologinėmis ligomis ir valgymo sutrikimais vis daugės.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Nov 5, 2015 at 8:12pm PST

Beje, tyrėjai ištyrė, jog merginos kur kas dažniau nei vaikinai yra linkusios internete demonstruoti savo figūras. Dažnai savo figūrų nuotraukas viešinančios merginos turėtų susirūpinti, mat toks veiksmas jau yra pripažintas sutrikimu. Anot tyrėjų, perdėtas noras viešai demonstruoti savo figūrą gali slėpti didelį nepasitikėjimą savo pačių jėgomis, kurį norima kompensuoti atviromis nuotraukomis.

Atsižvelgiant į tyrimo rezultatus, galima tik spėti, ar daugelio dievinamos įžymybės neturi psichikos sutrikimų. Pavyzdžiui, visų mėgstama Kylie Jenner nuolatos viešina savo apnuoginto kūno nuotraukas. Tačiau ir be jos yra daugybė įžymybių, kurios nevengia pasauliui rodyti savo kūno formų.

Turbūt ir tu kitaip pradėsi žvelgti į jas...

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Jan 14, 2016 at 12:51pm PST

😎

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Sep 22, 2015 at 12:37pm PDT

Behind the scenes (and bathroom door) of my Allure cover shoot.. Posting a #nophotoshop pic because I'm proud to show my body the way it naturally is.. (And there was great lighting...) 😂❤️ #Allure #CONFIDENT 💋💋💋

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Jan 19, 2016 at 11:52am PST

Startin show day off like errrrrbod should!

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Nov 19, 2015 at 8:44am PST

Then I got told off for laughing too loud | 😩😂

A photo posted by Jessie J (@isthatjessiej) on Jan 7, 2016 at 9:19pm PST

Today was the day I finally noticed results !!! And what's even better is: I FEEL good & healthy. I now feel like I can do more in my day and helps me fall asleep easier at night! #yoga #yes #workouts #sweaty

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on Jan 31, 2016 at 5:05pm PST

About to start my workout👀 have a #beautifulday !! #saturdaymorning #workout

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on Jan 30, 2016 at 11:24am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis