Stulbina, ką turi iškęsti Victoria Secret angelai (FOTO)

Nuotraukose ar žingsniuodamos podiumu Victoria Secret apatinių linijos produkciją demonstruojančios gražuolės atrodo idealios. Nemažai merginų į jas lygiuojasi ir nori būti panašios.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Tobuli kūno matmentys, žvilgantys plaukai ir žavingos šypsenos. Tačiau ar kada susimąstėte, kas slypi už tų žavingų šypsenų? Buvimas Victoria Secret angelu tikrai nėra pats lengviausias darbas. Tiesa... leidžiantis uždirbti milijonines pinigų sumas.

Bet apie viską nuo pradžių. Lygiai prieš keturis mėnesius atletiško sudėjimo mergina, vardu Poppy Cross, kuri taip pat yra fitneso bloggerė, nusprendė atlikti 4 mėnesių eksperimentą, kurio metu sumanė sportuoti ir maitintis taip, kaip tai daro angeliukės. Ir nors jos tuometinė figūra, rodos, buvo tobula, ji net neįsivaizdavo, kiek jai reikės paaukoti, jog taptų ta, kuri galėtų demonstruoti Victoria Secret kolekciją.

Anot Poppy, Victoria Secret modeliais yra išrenkamos tik genetiškai tobulomis formomis apdovanotos merginos. Normalaus sudėjimo merginos turi apie 21 – 25 procentus kūno riebalų, o štai Victoria Secret modeliai privalo jų turėti tik 14 procentų!

Karlie Cross
Karlie Cross
Vida Press

Tai kraupiai mažas skaičius, nes turint 13 procentų kūno riebalų jau yra linkstama į sveikatos problemas, tokias kaip hormonų disbalansas organizme, galvos svaigimas, silpnumas ir kita. Tai reiškia, jog Victoria Secret merginos visuomet balansuoja ant išsekimo ribos?!

Ne paslaptis, jog Victoria Secret modeliai privalo sportuoti, o sporto krūvių mastas yra toks didelis, kaip ir daugelio garsiausių pasaulio atletų. Deja, atletų dieta yra subalansuota, bet gausi, o štai Victoria Secret modelių mityba yra vadinamoji no-carbs“ dieta, kurioje beveik nėra žmogaus organizmui būtinos medžiagos - riebalų.

Martha Hunt
Martha Hunt
Vida Press

Elsa Hosk ir Alessandra Ambrosio
Elsa Hosk ir Alessandra Ambrosio
Vida Press

Anot mitybos ekspertų, tokia mityba anksčiau ar vėliau gali sukelti rimtus sveikatos sutrikimus, todėl daugelio specialistų nuomone, angeliukių gyvenimo būdas tikrai nėra tas, kurį reikėtų sekti.

Tu sportuoji kone iki išsekimo, laikaisi dietų, kurios normaliam žmogui yra neįmanomos, o 12 valandų prieš fotosesijas miršti iš troškulio, nes negali atsigerti net lašelio skysčių, - pasakojo Poppy, atlikdama eksperimentą.

Poppy nuotrauką prieš nusprendžiant propaguoti 4 mėnesių angeliukių gyvenimo būdą yra čia. O štai čia, jau po didžiųjų pokyčių. Ar pastebi pokyčius?

Taigi, ar vis dėlto Victoria Secret modelio darbas yra svajonė? Poppy teigimu, buvimas angeliuke nėra paprastas darbas, tai – gyvenimo būdas. 

Tačiau ar nėra tai savo organizmo alinimas ir sekinimas?  Ką tu manai apie Poppy eksperimentą? Pasidalink komentaruose.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis