Sparčiai populiarėja neįprasta antakių mada(FOTO)

Sakoma, kad naujų madų nebūna, tai tiesiog naujai išpopuliarėjusios senos tendencijos. Štai prieš porą dešimtmečių kiekviena madistė privalėjo turėti platėjančias kelnes, prieš kelerius metus dėvėjome siauručius leggingsus, o štai dabar kelnės vėl platėja.

Grožio tendencijos taip pat sukasi ratu. Keletą metų vienu ryškiausių makiažo akcentų buvo vešlūs ir ryškūs antakiai. Panašu, kad ši tendencija po truputį pasitraukia iš populiariausiųjų sąrašo: mados savaičių podiumais, kurios ir diktuoja ateities grožio tendencijos, vis dažniau žygiuoja manekenės, kurių veidus puošia blankūs ar net smarkiai pašviesinti antakiai. Atkeliauja „jokių antakių“ mada!

Jeigu pastaruosius kelerius merginos visame pasaulyje antakius tamsino, kad tik taptų panašesnės į Carą Delevingne (ką ten tamsino, smarkiai išpopuliarėjo antakių transplantų operacijos!), tai dabar prasidės antakių maskavimo era.

Manot, kad tikrai negalėsit atsisakyti ryškių antakių? Galbūt ir ne, tačiau prisiminkite, kad dar neseniai džinsai aukštu liemeniu tebuvo atgyvenusi mada, o dabar jie - tiesiog „fashionistų“ must have! Tokia jau ta mada, vieną dieną tas pats daiktas atrodo nepatrauklus, o kitą - jau visai ir viliojantis... Mada „be antakių“ - tikrai anokia naujiena. Juk jau Leonardas da Vinci Mona Lizą tapė be antakių. Šalinti blakstienas ir antakių plaukelius tuo metu buvo grožio būtinybė!

Šviesintiems antakiams neabejingos ir ryškiausios žvaigždės: štai Miley Cyrus ir Katy Perry jau spėjo šią naują tendenciją išbandyti. Kaip manot, tinka joms?

Panašu, kad nuo šiol merginos kopijuos ne Caros Delevingne, o jos kolegės Laros Stone blyškius antakius.


Lara Stone. AOP nuotrauka

Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis