Šokiruoja, kokią grožio procedūrą Gwyneth Paltrow atlieka savo 11- metei dukrai

Viena žymiausių pasaulio moterų Gwyneth Paltrow garsėja ne tik kaip talentinga aktorė, bet ir kaip toji, kuri yra tiesiog išprotėjusi dėl grožio puoselėjimo.

Kadaise sklandė gandas, jog Gwyneth ne tik pati save alina baisiomis dietomis, bet ir verčia savo vienuolikmetę dukrą Apple maitintis vien daržovių bei vaisių sultimis.

Gwyneth viename interviu prisipažino, jog savo dukrai iš tiesų neleidžia daugumai paauglių patinkančių dalykų, pavyzdžiui, tokių, kaip mėgavimasis šokoladiniais ledais. Vis dėlto labiausiai stebina ne Gwyneth vaikams taikomi mitybos įpročiai, o tai, jog aktorė savo dukrai jau atlieka... kosmetines veido odos grožį puoselėjančias procedūras!

Nemenką pinigų sumelę kainuojančią odos procedūrą moteris savo dukrai atlieka pas garsią Holivudo odos specialistę Sonya Dakur. Procedūros pagrindas - veido išvalymas, nušveitimas bei apsaugojimas nuo aknės.

Daugelis tokį Gwyneth sprendimą kritikuoja - juk Apple vos vienuolika metų, apie kokį veido šveitimą galima kalbėti tokiame amžiuje?

Kaip bebūtų, Gwyneth dukrai nori tik gero, tačiau tokiomis priemonėmis ji rizikuoja ne pagražinti Apple veido odą, o tik ją sugadinti!

Ką tu manai apie tokį aktorės sprendimą?

Let's do this.... 🎃

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Oct 31, 2015 at 6:08pm PDT

#girls #InternationalGirlsDay

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Oct 11, 2015 at 5:48pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis